PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Novi iPhone 6 od 2.7 miliona dolara

  • Objavljeno:
  • 25.9.2014

O novom “iPhone 6” bruji čitav svet, a mi vam predstavljamo najskuplji model na svetu. Iako je novi “iPhone 6” svetlost dana ugledao tek pre nekoliko dana, čuveni dizajner Aleksandar Amoso već je predstavio dizajn njegovog najluksuznijeg modela. Ljubitelji tehnike i čistog luksuza koji žele ovaj model optočen dijamantima treba da izdvoje čak 2,7 miliona dolara.

 

 

Svaki “iPhone 6” iz Amosove limitirane serije biće ukrašen sa po 6127 dijamanata, a kompletna maska biće optočena čistim zlatom od 18 karata. Izrada će trajati oko 2 meseca nakon što ga budući vlasnik naruči.

 

 

Dizajner kome je luksuz drugo ime svoju najnoviju kreaciju nazvao je "Amosu Call of Diamond iPhone 6". Zanimljivo je i da će logo firme “Apple” biće besprekorno usečen u svom čuvenom originalnom obliku, i to u neverovatnom dijamantu od 51,29 karata.

 

 

Za sve one koji ne mogu da priušte cenu od 2,7 miliona dolara po komadu, dizajner je predvideo “jeftiniju verziju” novog “iPhone 6” od 3900 dolara, a ove cene dizajner na sajtu najavljuje kao važeće za sve one koji ove proizvode naruče unapred.

Sve oči su sada uprte u novo tehnološko i dizajnersko čudo, a dijamanti koji sa njega svelte oduševili su i najrafiniranije ljubitelje luksuza.

 

 

Foto: bocadolobo.com