PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Napišite najkreativniji esej i kuća od 400 kvadrata je vaša

  • Objavljeno:
  • 24.9.2015

Porodica Penington postavila je zanimljiv uslov pod kojim prostrana kuća na reci Ohajo može biti vaša. Potrebno je da u samo 200 reči i na najkreativniji način ubedite vlasnike da baš vi zaslužujete da dobijete ovu kuću.

 

Kuća od kedrovine prostire se na gotovo 400 kvadratnih metara i ima prostranu dnevu sobu sa kaminom, četiri spavaće sobe i tri kupatila. Sa velike terase pruža se prelep panoramski pogled na reku Ohajo.

 

Smeštena je na jugu američke države Indijana i dugi niz godina bila dom porodice Penington. Zatim, kada se porodica preselila u grad, služila je kao vikendica. Vlasnici su želeli da se od kuće u kojoj su proživeli mnoge značajne trenutke rastanu na poseban način i, pri tom, usreće nekoga i pruže mu priliku da ostvari svoj san.

 

Sve eseje koji budu stigli do ponoći 29. septembra, pregledaće stručni žiri sa Hanover koledža. Potrebno je da na što ubedljiviji način ispričate vašu priču i objasnite zašto biste voleli da živite u ovoj kući, a ko je srećni dobitnik biće objavljeno 31. oktobra, ukoliko ne bude produženja roka za prijem eseja.

 

Da biste učestvovali u nadmetanju, uz esej je potrebno uplatiti 199 dolara. Kako je i jedan od uslova da stigne bar 2000 eseja, vlasnici će praktično kuću prodati za približno 400.000 dolara.

 

 

Više detalja o ovom neobičnom nadmetanju možete otkriti na njihovoj veb stranici.

 

Foto: riverhousecontest.com / wdrb.com