PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

NAJVEĆA PROMOCIJA DO SADA: Počeo Qatar Airways festival putovanja

  • Objavljeno:
  • 29.8.2016

I ove godine aviokompanija Qatar Airways pripremila je poseban paket ponuda, gde svako može pronaći nešto posebno i odgovarajuće za sebe. 

 

Festival putovanja traje od 29. avgusta do 05. septembra 2016, za period putovanja od 15. septembra 2016. do 30. juna 2017. godine. Putnici će biti u mogućnosti da u toku trajanja festivala kupe promotivne povratne karte u biznis i ekonomskoj klasi do 28 destinacija u mreži Qatar Airways-a, uključujući Bliski istok, Aziju, Indijski potkontinent, Afriku i Australiju. U okviru festivala u ponudi su i popusti na hotelski smeštaj kao i na rent-a-car usluge.

 

Neke od destinacija koje su na promociji: Peking od 399 EUR, Guangdžou od 399 EUR, Bangkok od 399 EUR, Puket 469 EUR, Kuala Lumpur od 479 EUR, Maldivi od 509 EUR, Bali od 639 EUR, Sidnej od 1049 EUR, kao i ostale destinacije u mreži Qatar Airways-a. Članovi Qatar Airways Privilege kluba takodje mogu osvojiti i trostruke milje tokom trajanja festivala.

 

“Qatar Airways festival putovanja smo prvi put pokrenuli u januaru ove godine sa ciljem da našim putnicima ponudimo jedinstveni paket gde svako može naći odgovarajuću ponudu za sebe. Ovaj model promocije je jedinstven na našem tržištu, jer je posebno dizajniran da obuhvati sve što jedna aviokompanija može da pruži putniku. Naša namera i želja je da inspirišemo i podstaknemo putnike, ali da im pre svega približimo i omogućimo da više samo ne sanjaju svoje putovanje, nego i da ga ostvare. Sa Qatar Airways-om je to moguće”, kaže komercijalni direktor Qatar Airways-a za Srbiju Boris Žutić.

 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite qatarairways.com/travelfestival.

 

Sve informacije dostupne su i u kancelariji kompanije Qatar Airways, u Knez Mihajlovoj 30 (telefon 011/7859007), kao i u autorizovanim turističkim agencijama.

 

Napomena: Važe posebni uslovi. Broj mesta je ograničen i predmet je raspoloživosti na letu. Molimo vas obratite pažnju tokom pravljenja rezervacije na sajtu qatarairways.rs

 

O aviokompaniji Qatar Airways

 

Qatar Airways, nacionalni avio-prevoznik države Katar, jedan je od najbrže rastućih avio-kompanija koja poseduje jednu od najmlađih flota na svetu. Sada, u svojoj 19-oj godini poslovanja, Qatar Airways ima savremenu flotu od 190 aviona koji lete na više od 150 ključnih poslovnih i turističkih destinacija širom šest kontinenata.

 

Na ovogodišnjoj Skytrax 2016 dodeli nagrada za avio-kompanije širom sveta, Qatar Airways je bio dobitnik čak tri prestižna priznanja: Najbolja biznis klasa na svetu, Najbolji lounge za putnike biznis klase i Najbolje kabinkso osoblje na Bliskom istoku.

 

Qatar Airways je pokrenuo i Oryx One, unapređeni zabavni sistem tokom leta, povećavši broj filmova i TV programa na 3000. Putnici Qatar Airways-a na linijama na kojima lete tipovi aviona B787, A350, A380, A319, kao i određeni Airbas A320 i A330 mogu da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima širom sveta koristeći Wifi i GSM usluge.