PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Najpoželjnija kuća na točkovima u 2014.

  • Objavljeno:
  • 5.3.2014

Pokretna kuća kompanije Tifin (Tiffin) trenutno predstavlja najpoželjniji kamper na svetu, a kada pogledate kako izgleda “ljubimac” ovog proizvođača  biće vam jasno i zašto.

 

Alegro Briz (Allegro Breeze) je najmanje i najlakše vozilo ovog tipa, što ga čini izuzetno lakim za upravljanje, skretanje i manervisanje tokom vožnje. To predstavlja ogromnu prednost u odnosu na uobičajene, uglavnom znatno glomaznije “kuće na točkovima”, jer u ovom modelu i sama vožnja postaje pravo uživanje.

 

Stoga ne čudi što ga je “RV magazin” proglasio za najbolji sportski sportski kamper na svetu sa neverovatnom pokretljivošću. Ništa manje fascinantne nisu ni unutrašnje karakteristike, koje su nadmašile sve standarde sličnih kampera.

 

Tako vozilo poseduje klimu koja je gotovo potpuno nečujna, a kroz ventilacione otvore na plafonu ravnomerno hladi ili zagreva celu unutrašnjost.  

 

Unutrašnje LED osvetljenje štedi energiju i obezbeđuje savršenu vidljivost u svakom delu unutrašnjosti, a enterijer krase otmene vinil podne obloge, kožni nameštaj i kabinet izrađen od tvrdog drveta koji upotpunjuju utisak i daju osećaj topline ovoj kući na točkovima.

 

Zahvaljujući besprekorno projektovanom prostoru, ovaj kamper nudi više prostora za odlaganje stvari nego mnogi veći modeli, jer je enterijer opremljen mnoštvom kabineta i fioka, a ispod poda je ugrađen veliki prtljažnik kojem se može pristupiti sa obe bočne strane kampera.

 

Čak i sam proizvođač doprinosi neodoljivom šarmu ovog modela, jer je kompanija Tifin zapravo porodični biznis koji je Bob Trifin pokrenuo 1972. godine, od kada je proizvedeno 65.000 kampera. U žestokoj konkurenciji luksuznih vozila, Alegro Briz je ipak ekspresno postao ljubimac čuvenog proizvođača, ali i prava poslastica na točkovima za sve ljubitelje ovakvih vozila. 

 

 

Foto: tiffinmotorhomes.com / wallpaperup.com