PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Najbrže do krova nad glavom uz Alpha Plan stambene kredite

  • Objavljeno:
  • 13.3.2016

Alpha Bank Srbija pripremila je atraktivnu ponudu za Alpha Plan stambene kredite za kupovinu nekretnine, izgradnju ili dovršenje započete gradnje, proširenje, rekonstrukciju ili adaptaciju.

 

Alpha Plan stambeni krediti su među najpovoljnijima na tržištu i predstavljaju odličan izbor za sve koji žele pomoću kredita da stvore svoj dom. Nominalna kamatna stopa se kreće od 3,45% na godišnjem nivou, a efektivna kamatna stopa, koja pored kamate uključuje i sve ostale troškove do potpune otplate kredita, kreće se od 4,12%. Mogućnost odlaganja početka otplate kredita do 12 meseci i olakšana procedura samo su neke od brojnih pogodnosti koje Banka nudi u okviru ponude.

 

Podizanje kredita bez godišnje naknade za administriranje, bez obaveznog plaćanja životnog osiguranja klijenta i bez troškova za pravne usluge kod pravne provere nekretnine dodatne su prednosti Alpha Plan stambenih kredita.

 

Osim toga, iskusni i pouzdani kreditni savetnici uvek su dostupni i na raspolaganju klijentima za svaku vrstu stručne podrške kao što su procena finansijskih mogućnosti ili utvrđivanje raspoloživog budžeta za kupovinu stana ili kuće.

Više od 7.000 zadovoljnih korisnika Alpha Plan stambenih kredita garancija su kvaliteta i siguran pokazatelj da je Alpha Bank Srbija pouzdan partner za rešavanje stambenog pitanja.

 

Za sve informacije o Alpha Plan stambenim kreditima posetite www.alphabankserbia.com ili jednu od mnogobrojnih Alpha Bank filijala.