PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Najbolji hotelski apartman na svetu

  • Objavljeno:
  • 13.12.2016

Na poslednjem spratu luksuznog hotela "Excelsior Gallia" u srcu Milana, smešten je najlepši apartman za 2016. prema oceni međunarodnog žirija iz organizacije "World Travel Awards" koja nagrađuje najuspešnije u sferi turizma i ugostiteljstva od svog osnivanja 1993. godine.

 

 


   Zavirite u najluksuzniji hotel na svetu

 

   Noć u ekstravagantnom hotelu sa sedam zvezdica Burž al Arab Džumeirah košta i do 9000              dolara, ali zahvaljujući novoj virtuelnoj turi možete istaržiti svaki kutak hotela, i to besplatno.

  


 

Sa nešto više od 1000 kvadratnih metara, "Katara Suite" je ujedno i najveći hotelski apartman u Italiji. Dovoljno je veliki da ugosti čak osam osoba, koje mogu da uživaju u prostranom dnevnom boravku, četiri spavaće sobe i dve privatne terase sa panoramskim pogledom na grad.

 

 

Penthaus je dizajnirao Marco Piva, renomirani italijanski arhitekta koji je specijalno birao teksture i materijale koji odslikavaju milanski stil života.

 

Luksuzni prostor apartmana opremljen je specijalno dizajniranim nameštajem i rasvetnim uređajima koji predstavljaju najbolje od italijanskog dizajna: Murano lusteri, kožni nameštaj "B&B Italia", sto "Sciabola" kompanije"Azucena", "Febo" naslonjače kompanije "Maxalto" i raskošna rasveta "Altreforme" i "De Majo".

 

 

Najveća atrakcija u okviru ovog apartmana je privatan spa centar sa ogromnim đakuzijem smeštenim ispod kupole. Dizajniran kao prava oaza za relaksaciju, spa sadrži i tursko kupatilo, saunu i solarijum.

 

 

 

Za goste penthausa obezbeđen je i privatan ulaz, kao i privatna sala za sastanke, a vrhunsko uživanje u najboljem apartmanu na svetu potrebno je izdvojiti tričavih 20.000 evra dnevno.

 

 

 

Spoljašnji prostor uključuje i ekskluzivnu krovnu terasu opremljenu "Fendi Casa" sofama, trpezarijskim stolom, roštiljem i oplemenjenu bogatim zelenilom.