PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Majica pomoću koje ćete se sporazumeti sa bilo kim u svetu

  • Objavljeno:
  • 18.4.2016

Svi smo se bar jednom našli u situaciji da i nogama i rukama pokušavamo da objasnimo nešto strancu kada nas ograničeno znanje stranih jezika izneveri.  U istoj situaciji našla su se tri mladica koja su nakon putovanja po Vijetnamu kreirala majicu "IconSpeakWorld" koja će olakšati život svim putnicima u inostranstvu.

 


   Top 10 turističkih destinacija za 2016.

 

   Ako tragate za turističkom destinacijom godine, na pravom ste mestu. Potrebno je samo da se          opredelite za tip avanture koju želite, od egzotične tropske, preko orijentalne do moderne, i                  otkrićete svoju idealnu destinaciju sa liste.


 

"Mnogo puta se na putovanjima susrećemo s jezičkim barijerama koje se može rešiti samo crtanjem znakova, simbola ili ikona na parčetu papira ili mapi ", objašnjavaju Džordž, Stiven and Florian, tvorci maštovitog odevnog predmeta koji sadrži 40 simbola koji su prepoznatljivi u celom svetu.

 

 

"IconSpeak" je fantastično osmišljena majica koja postaje sredstvo komunikacije kada se nađete u stranoj zemlji. Na pamučnim majcama koje dolaze u više modela mogu se naći sličice koje simbolišu restoran, hotel, telefon, Wi-Fi, prevozna sredstva, toalet i mnoge druge stvari koje su svakodnevno potrebne na putovanju.

 

 

"Mislili smo da bi bilo izvrsno imati osnovni set ikona koje uvek možete imati sa sobom i na koje možete pokazati prstom kada vam nešto zatreba, a da vas ljudi oko vas razumeju," kažu autori projekta "IconSpeak".

 

Majice se mogu naručiti u plavoj, beloj i crnoj boji preko internet  stranice projekta i koštaju 33 dolara.

 

 

Foto: boredpanda.com