PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Luksuzni hotel na ostrvu Sveti Vartolomej

  • Objavljeno:
  • 13.8.2014

Samo nas dva meseca deli od otvaranja novog hotela na pomodnom ostrvu Sveti Vartolomej ili St. Barth u Karibima, jer je u toku prepravka postojećeg hotela St-Barth Isle de France.

 

Vlasnik lanca hotela u Omanu, Egiptu i na Maldivima otvara novi hotel iz linije “Cheval Blanc” (Beli konj) 15. oktobra ove godine. Vlasnik je Bernar Arno, najbogatiji Francuz na svetu. U njegovom vlasništvu su modne kuće “Kenzo”, “Celine”, “Berluti”, “Emillio Pucci”, “DKNY”, “Fendi”, “Gerlen” mirisi, kao i hotelijerska grupa “LVMH Management”. Pre osam godina otvoren je prvi hotel “Cheval Blanc” u Kurševelu, a ime “Beli konj” dobio je po obližnjoj vinariji.

 

Arhitektonski biro “Osborn Interiors” projektovao je pet novih vila s tri spavaće sobe, baštom i bungalovom na planini na ostrvu Sveti Vartolomej. Unutrašnjost vila kombinovana je uz svežinu i eleganciju, kako već i dolikuje karipskim prostorima. Izgrađeno je ukupno 40 soba, apartmana i vila, svaka drukčija, oplemenjena starim francuskim lanenim i pamučnim materijalim, i to u svetlim bojama.

 

 

Uživanje za sva čula

 

Hotelski restoran “Le Case de l’Isle“ jedna je od najvažnijih adresa u St. Barthu. Na čelu gastronomije je Jan Venso koji je završio najbolje škole kao što su Marc Meneau i Antoine Westermann.

 

Potpuno nova jedinica “Chalet de l’Isle“ nalazi se u blizini i idealana je ručak s nogama u moru. Ova mala oaza se u večernjim satima pretvara u mesto za koktel i svečane večere s prijateljima.

 

 

Već se smatra da će “Cheval Blanc Spa“ postati svetilište ovog mesta, uz upotrebu proizvoda “Gerlen“ i uz pomoć specijalnih terapeuta koji će brinuti o dobrobiti gosta.

 

Takođe se očekuje novi fitnes centar sa opremom poslednje generacije, koji će se nalaziti na brdima iznad zaliva “Flamand“.

 

Nezaboravna putovanja po Koribima

 

Gostima će biti ponuđeno putovanje po Karipskom moru. Uz pomoć batlera gosti će koristiti jahtu dugu 69 metara i pretraživati morsko dno, baciti sidro na pustoj plaži “Saline“ gde će ručati u idiličnom okruženju.

 

Novost uključuje i lansiranje novog mirisa “Tropical Chic“ koji je kreirao Gerlenov “nos” – Tjeri Vaser. Na usluzi će biti i proizvodi francuskog pionira u frizeraju “Leonor Grejl”, koje koriste slavne ličnosti širom sveta, a nova paleta boja će biti siva s nijansom roze jer ova boja u potpunosti odgovara tirkiznom odsjaju karibskih boja.