PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Letujte bez brige

  • Objavljeno:
  • 9.6.2015

Sezona godišnjih odmora se približava, a za sve one koji će na odmor putovati sopstvenim vozilom Wiener Städtische osiguranje pripremilo je specijalni paket osiguranja sa posebnim pogodnostima.

 

Paket osiguranja "Letujte bez brige" pruža jedinstvenu mogućnost da za mali novčani iznos ugovorite apsolutno sve što vam je potrebno za bezbrižno letovanje ili odmor na bilo kojoj destinaciji u Evropi. 

 


   Kako zaraditi čak 40% više od uplaćenog iznosa kroz osiguranje (VIDEO)

   

   Životno osiguranje može biti i te kako isplativa investicija jer kroz polisu osiguranja Moja dobit          očekivana isplata po isteku osiguranja    veća je za oko 40% od uplaćenog iznosa.

 


 

Ovaj paket obuhvata i kratkoročno kasko osiguranje, koje obezbeđuje naknadu u slučaju saobraćajne nezgode, zatim pomoć na putu koje obezbeđuje dodatnu sigurnost u neželjenim situacijama, ako vozilo dospe u nevozno stanje ili je nepodobno za dalju sigurnu vožnju. I to nije sve jer ćete putno osiguranje u okviru ovog Paketa dobiti sa specijalnih 20% popusta. 

 

 

Tako paket "Letujte bez brige" obuhvata čak tri vrste osiguranja, odnosno sve ono što vam je potrebno da uživate u svakom trenutku svog zasluženog odmora. To su:  

 

  1. Kasko osiguranje;
  2. Osiguranje Pomoć na putu;
  3. Putno osiguranje.

 

Paket se može zaključiti na maksimalno 15 dana i važi na području čitave Evrope, a akcija traje do 30. septembra 2015. godine.

 

Iskoristite akciju - da letovanje ne bude lepo samo dok se planira...

 

 

Foto: www.wiener.co.rs / Pixabay