PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kucastil.rs medju najboljima na srpskom Webu

  • Objavljeno:
  • 6.2.2017

Portal KućaStil (www.kucastil.rs) našao se među pet najboljih sajtova u kategoriji "Moderna porodica" na jubilarnom XX izboru za "Top 50 najboljih onlajn stvari" na srpskom Webu magazina PC Press.

 

"Kombinacija rešenja, saveta i informacija o oblikovanju životnog prostora, nastao kao logična podrška časopisu "Kuća Stil". Sve teme u vezi sa stanovanjem, arhitekturom, dizajnom, trendovima i savremenim načinom života obrađene su kroz interaktivne sadržaje i inspirišu vas da uređujete svoj dom, unosite promene i kreirate svoj životni stil", navodi se u obrazloženju odluke PC Press-a.

 

 

Priznanje je uručeno uredniku našeg portala Marku Nedeljkoviću na svečanoj dodeli nagrada u Skupštini grada Beograda, a kompletnu listu "Top 50 najboljih onlajn stvari" za 2016. godinu možete pogledati u saopštenju PR press-a.

 

"Već dvadeseti put krećemo u avanturu pregleda domaćeg Interneta i šarolikih ostvarenja izniklih na njemu. Ako je šta u Srbiji moderno onda je to Web, a ako iko prati svetske trendove u svom poslu, onda su to developeri. Doduše, i domaći korisnici dobro znaju šta hoće. Zato je jubilarni 20. pregled zahtevao da pažljivije analiziramo šta ljudi vole, šta dobija na vrednosti, a šta polako odlazi u istoriju. Internet se menja, ali njegov značaj može samo da raste", navodi se u saopštenju.