PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

KućaStil poklanja vikend za dve osobe u luksuznom rizortu BIG BERRY u Sloveniji

  • Objavljeno:
  • 27.7.2017

Cloudnesting koji postaje pravi turistički hit u celom svetu konačno je došao i u naš region, a mi vam poklanjamo vikend za dve osobe u luksuznom rizortu BIG BERRY u Sloveniji koji će vas uveriti zašto ovaj oblik turizma obožavaju milioni ljudi širom sveta.

 

Da li ste ikada maštali o tome kako bi bilo živeti na oblaku? Postati deo prirode, a ujedno uživati u komforu i luksuzu? Biti negde između neba i zemlje? Šta ako vam kažemo da je nešto tako moguće doživeti u našem regionu?

 

Uživati u prirodnim lepotama, ali i svim čarima luksuznog odmora istovremeno. Posmatrati prelepe šume, reku, netaknutu prirodu, uživati u miru i crvkutu ptica - i to dok ispijate prvu jutarnju kafu ili večernje osveženje u đakuziju na svojoj terasi?  

 

Upravo na ideji takvog uživanja nastao je BIG BERRY - prvi luksuzni rizort ove vrste u našem regionu, kako bi svim svojim gostima dočarao šta podrazumeva autentični cloudnesting užitak.

 

 

Šta je Cloudnesting?

 

Termin Cloudnesting je novi turistički hit i koncept života koji je poslednjih godina postao izuzetno popularan u svetu. To je način da se turistička putovanja pretvore u harmonično uživanje u prirodi, bez žrtvovanja udobnosti i luksuznog odmora.

 

 

Šta sve podrazumeva Cloudnesting?

 

  •  Luksuzno uživanje u prirodi;
  •  Glamur i udobnost u svakom detalju;
  •  Upoznavanje autentičnog lokalnog okruženja;
  •  Jedinstveno turističko i životno iskustvo;
  •  Personalizovana usluga domaćina i servis koji se prilagođava vašim potrebama;

 

 

Cloudnesting u BIG BERRY-ju

 

BIG BERRY rizort nalazi se na području nekadašnjeg popularnog kampa i kupališta Primostek na reci Kupi u mestu Metlika u Sloveniji. Na obali reke Kupe postavljene su inovativne mobilne kućice pod istoimenim nazivom BIG BERRY nove generacije koje je osmislila kompanija "Hosekra", a prostor prilagođen maksimalnom uživanju u prirodi.

 

 

 

 

Svim svojim gostima BIG BERRY obezbeđuje zlatne "cloudnesting pogodnosti", a to su izuzetno udoban smeštaj u BIG BERRY kućama, autentično i prelepo prirodno okruženje, upoznavanje kulture i mentaliteta lokalnog naroda, organska zdrava hrana koja će vas svakog jutra dočekati na vašoj terasi, ali i mogućnost brojnih izleta. 

 

 

 

 

Detaljnije o svim ovim pogodnostima koje vas čekaju u ovom luksuznom rizortu pročitajte u tekstu: BIG BERRY: Svetski turistički hit konačno i u našem regionu.

 

 

Poklon za čitaoce KućeStil: Vikend za dve osobe u BIG BERRY-ju

 

Ako želite da osvojite besplatan vikend u prelepom BIG BERRY rizortu u Sloveniji, potrebno je da nam na adresu portal@kucastil.rs pošaljete e-mail sa vašim podacima (ime i prezime, email adresa i broj telefona), kao i odgovor na pitanje: Na kojoj adresi se nalazi BIG BERRY U Sloveniji? U nagradnoj igri možete učestvovati i prateći uputstva sa naše Facebook stranice.

 

Nagrada podrazumeva vikend za dve osobe (dva noćenja) i all inclusive uslugu domaćina, a vikend paket je moguće iskoristiti do 1. oktobra 2017. godine (nagrada ne uključuje putne troškove).

Redakcija će odabrati pobednika 20. avgusta i ime dobitnika objaviti na kraju ovog teksta, kao i na Facebook stranici KućaStil magazina.

 

Delić onoga što očekuje dobitnika nagrade možete pogledati u sjajnom video zapisu.

 

Dobitnik nagrade: Nataša Belošević

 

Foto: BIG BERRY / KućaStil