PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

KućaStil poklanja vikend za celu porodicu u luksuznom dizajnerskom rizortu BIG BERRY u Sloveniji

  • Objavljeno:
  • 30.6.2019

Redakcija portala kucastil.rs vam poklanja vikend za celu porodicu u luksuznom dizajnerskom rizortu BIG BERRY u Sloveniji koji će vam otkriti kako izgleda vrhunsko uživanje u netaknutoj prirodi. Poklon podrazumeva vikend od dva noćenja za celu porodicu i all inclusive uslugu domaćina.  ​

 

Da li ste ikada maštali o tome kako bi bilo živeti na oblaku? Postati deo prirode, a ujedno uživati u komforu i luksuzu uz pomno razrađen dizajn? Ukoliko ste verni čitaoci magazina KućaStil verujemo da ste pratili jedinstvenu priču koja se odvija u maloj regiji Bela krajina u Sloveniji. KućaStil nagrađuje najvernije čitaoce i poklanja produženi vikend paket za celu porodicu u inovativnom dizajnerskom rezortu Big Berry.

 

Potrebno je samo da tačno odgovorite na pitanje: Koji BIG BERRY mural nastao u sklopu projekta BB Art colony uključuje tradicionalni belokranjski specijalitet – belokranjsku pogaču? 

 

Ovaj projekat započeo je prošle godine kada je okupio osam umetnika i umetnica iz Hrvatske, Slovenije i Španije, a ove godine je okupio devet umetnika i umetnica iz Hrvatske, Slovenije i Srbije koji su izradili ukupno 373 m² murala, odnosno oslikali brojne površine u BIG BERRY Kolpa River Resortu u Sloveniji i izradili ulicu punu umetnosti. 

 

 

Uživati u prirodnim lepotama, ali i svim čarima luksuznog odmora istovremeno. Posmatrati prelepe šume, reku, netaknutu prirodu, uživati u miru i crvkutu ptica – i to dok ispijate prvu jutarnju kafu ili večernje osveženje u đakuziju na svojoj terasi?

 

 

Upravo na ideji takvog uživanja nastao je BIG BERRY - prvi luksuzni rizort ove vrste u našem regionu, kako bi svim svojim gostima dočarao šta podrazumeva autentični užitak u prirodnom okruženju.

 

 

Šta sve nudi Big Berry?

 

Luksuzno uživanje u prirodi;

Glamur i udobnost u svakom detalju;

Upoznavanje autentičnog lokalnog okruženja;

Jedinstveno turističko i životno iskustvo;

Personalizovana usluga domaćina i servis koji se prilagođava vašim potrebama;

 

 

BIG BERRY rizort nalazi se na području nekadašnjeg popularnog kampa i kupališta Primostek na reci Kupi u mestu Metlika u Sloveniji. Na obali reke Kupe postavljene su inovativne kućice pod istoimenim nazivom BIG BERRY nove generacije koje je osmislila kompanija "Hosekra", a prostor prilagođen maksimalnom uživanju u prirodi.

 

 

 

Svim svojim gostima BIG BERRY obezbeđuje zlatne "Cloudnesting pogodnosti", a to su izuzetno udoban smeštaj u BIG BERRY kućama, autentično i prelepo prirodno okruženje, upoznavanje kulture i mentaliteta lokalnog naroda, organska zdrava hrana koja će vas svakog jutra dočekati na vašoj terasi, ali i mogućnost brojnih izleta.

 

 

 

Detaljnije o svim ovim pogodnostima koje vas čekaju u ovom luksuznom rizortu pročitajte u tekstu: BIG BERRY: Svetski turistički hit konačno i u našem regionu.

 

Poklon za čitaoce KućeStil: Vikend za celu porodicu u BIG BERRY-ju

 

Ako želite da osvojite besplatan vikend u prelepom BIG BERRY rizortu u Sloveniji, potrebno je da nam na adresu portal@kucastil.rs pošaljete e-mail sa vašim podacima (ime i prezime, email adresa i broj telefona) najkasnije do 5. avgusta 2019. godine, kao i odgovor na pitanje: 

Koji BIG BERRY mural nastao u sklopu projekta BB Art colony uključuje tradicionalni belokranjski specijalitet - belokranjsku pogaču?

 

Poklon možete osvojiti i prateći uputstva sa naše Facebook stranice KućaStil Magazine.

 

 

Poklon podrazumeva vikend od dva noćenja za celu porodicu i all inclusive uslugu domaćina. Poklon paket je moguće iskoristiti u toku septembra 2019. godine, i to najkasnije do 30. septembra, u terminu koji će biti definisan u dogovoru sa BIG BERRY rizortom. Poklon paket ne uključuje putne troškove.

 

Redakcija će odabrati pobednika u toku avgusta i ime dobitnika objaviti na kraju ovog teksta, kao i na Facebook stranici KućaStil magazina.

 

 

Delić onoga što očekuje dobitnika nagrade u BIG BERRY rizortu možete pogledati u sjajnom video zapisu koji sledi.

 

Dobitnica nagrade je Tanja Malenović. 
 
Foto: BIG BERRY