PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Ko ne bi radio u ovakvim kancelarijama?

  • Objavljeno:
  • 4.5.2015

Kancelarije i poslovni prostori više ne moraju biti sivi, neinspirativni i bezlični. Dovoljna je samo jedna prava intervencija da biste stvorili kreativan radni prostor koji motiviše i podiže kreativnost.

 

Svima je dobro poznato da su dobra osvetljenost i funkcionalnost osnovne odlike produktivnog radnog ambijenta, ali sve to bez inspirativne atmosfere neće podići kreativnost zaposlenih. Stoga sve veći broj kompanija odlučuje da ode i korak dalje i kreira ambijent koji će osim produktivnosti stimulisati i kreativnu stranu radnika.

 

Dobra vest za sve koji tragaju za takvim rešenjima je činjenica da kancelarije i poslovni prostori više ne moraju biti sivi, neinspirativni i bezlični, jer se kompanija Franstudio potrudila da uz pomoć samo jedne prave intervencije stvorite kreativan radni prostor koji motiviše i podiže kreativnost.

 

Radi se o elastičnim dekorativnim plafonima - inovativnom ruskom rešenju za dekoraciju enterijera koje se montira za samo 24 časa, a nudi više od 200 boja i tekstura, uz neograničene mogućnosti štampanja. Zahvaljujući ovim plafonima, vaš poslovni prostor veoma brzo i lako možete oplemeniti novim ambijentom po vašoj želji i tako stvoriti stimulativan ambijent za sve koji rade u njemu.

 

Tako vašu kancelariju možete odenuti u urbani radni kutak okružen soliterima ukoliko vam je potrebna dinamična radna atmosfera, fascinantno zvezdano nebo ukoliko imate tim kreativaca koji inspiraciju pronalaze u kasnim večernim satima, a možete se opredeliti i za "prirodno okruženje" i tako bar delimično nadoknaditi odsustvo zelenila u urbanim radnim prostorima.

 

U galeriji fotografija koja sledi možete videti kako ova tri rešenja izgledaju u praksi, ali i mnoga druga koja vam stoje na raspolaganju u ponudi kompanije Franstudio, zahvaljujući kojoj su elastični dekorativni plafoni odnedavno dostupni i u Srbiji i Crnoj Gori.

 

 

Foto: Franstudio Beograd