PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

KASKO EKONOMIK – ekonomično osiguranje vozila od najčešćih šteta

  • Objavljeno:
  • 19.6.2015

Svakome se može desiti da bude kriv za saobraćajnu nezgodu ili da mu auto ošteti elementarna nepogoda. U takvim situacijama, kada obavezno osiguranje od autoodgovornosti neće nadoknaditi popravku vašeg automobila, rešenje je KASKO EKONOMIK - dobrovoljno Wiener Städtische kasko osiguranje.

 


   Letujte bez brige

   

   Sezona godišnjih odmora se približava, a za sve one koji će na odmor putovati sopstvenim              vozilom Wiener Städtische osiguranje pripremilo je specijalni paket osiguranja sa posebnim            pogodnostima, i to za mali novčani iznos.


 

AKCIJA Wiener Städtische osiguranja: Uz svaki ugovor Kasko Ekonomik osiguranja u periodu od 1.7.2015. do 31.12.2015. GRATIS OSIGURANJE AUTO-NEZGODE (LINK).

 

Šta pokriva?

 

Paket Kasko ekonomik Wiener Städtische osiguranja pokriva rizike od saobraćajne nezgode sa jednim ili više (poznatih) vozila i rizike šteta od požara i osnovnih elementarnih nepogoda (udar groma, oluja, grȁd, snežna lavina, poplava, bujica i visoka voda).

 

Kome je namenjen?

 

Namenjen je svim putničkim vozilima (osim za taxi, rent-a-car, autoškole), ali  je zbog svoje pristupačne cene Kasko ekonomik naročito pogodan za vozila starija od 5 godina. Dostupan je i pravnim i fizičkim licima, svima koji su često na putu i stoga više izloženi riziku.

 

Zašto?

 

Prvenstveno zato što je premija osiguranja višestruko niža od potencijalno pretrpljene štete. Za samo 1/3 cene paketa punog kasko osiguranja (sa rizikom krađe), Kasko ekonomik omogućava pokriće neočekivanih troškova, koji se javljaju ostvarivanjem nekog od navedenih rizika. U slučaju štete, osiguranik ne mora gubiti vreme i novac za nabavku delova i slično, jer može direktno biti upućen u partnerski servis, te tako štedi i vreme i novac.

 

PROČITAJTE: Kako zaraditi čak 40% više od uplaćenog iznosa kroz osiguranje

 

Takođe, moguće je izvršiti isplatu naknade štete i bez popravke i računa, i to u roku od 48 sati od prijave nastale štete.

 

Gratis Osiguranje auto-nezgode

 

Uz svaki ugovor  Kasko Ekonomik osiguranja, u kompaniji Wiener Städtische, u periodu od 1.7.2015. do 31.12.2015. dobija se GRATIS Osiguranje auto-nezgode.

 

Osiguranje auto-nezgode podrazumeva osiguranje vozača i četiri putnika u motornom vozilu od posledica nesrećnog slučaja (nezgode) i to za:

 

  •       Smrt usled nezgode: 150.000,00 RSD
  •       Invaliditet usled nezgode: 300.000,00 RSD

 

 

Budite ekonomični! Osigurajte vaše vozilo od najčešćih šteta – mala premija, velika sigurnost!

 

Foto: www.wiener.co.rs / Pixabay / Pixabay