PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kako zaraditi čak 40% više od uplaćenog iznosa kroz osiguranje

  • Objavljeno:
  • 28.5.2015

Životno osiguranje može biti i te kako isplativa investicija jer kroz polisu mešovitog životnog osiguranja "Moja dobit" očekivana isplata po isteku osiguranja veća je za oko 40% od uplaćenog iznosa.

 

Tako je Wiener Stӓdtische osiguranje svoju ponudu obogatilo proizvodom životnog osiguranja koji vam pruža i sigurnost i značajno uvećanje uloženih sredstava.   

 


   Koliko se osiguranje stana ili kuće zaista isplati (VIDEO)

   

   Mnogi misle da je osiguranje od elementarnih nepogoda skupo. Istina je, međutim, da vam je za      dopunsko osiguranje od poplave za kuću vrednu milion dinara potrebno svega 550 dinara                godišnje.


 

Jednokratnom uplatom premije u iznosu od najmanje 2.000 evra, na period od 10 godina, kroz proizvod "Moja Dobit" kompanije Wiener Stӓdtische osiguranje obezbeđuje se garantovana osigurana suma za oko 28% veća od uplaćenih sredstava. Ovome se dodaje i očekivana dobit tokom navedenog perioda, pa je očekivana isplata u slučaju doživljenja, po isteku navedenog perioda, veća za više od 40%.

 

 

Ova vrsta osiguranja ugovara se isključivo na deset godina, mogu je ugovoriti osobe od 14 do 65 godina, a minimalan iznos jednokratne uplate je 2.000 evra.

 

Uz osiguranje "Moja dobit" može se dodatno ugovoriti i dopunsko osiguranje Wiener Stӓdtische Best Doctors, koje osiguraniku obezbeđuje najstručnije lekare i vrhunsku medicinsku opremu i negu u klinikama širom sveta.

 

 

Primer osiguranja "Moja dobit":

 

Žena starosti 40 godina

 

    Jednokratna premija 10.000€

    Trajanje osiguranja 10 godina

    Osigurana suma za doživljenje 12.830,09€

    Osigurana suma za doživljenje sa pripisanom, očekivanom dobiti 14.277,94€

 

Muškarac starosti 40 godina

 

    Jednokratna premija 2.000€

    Trajanje osiguranja 10 godina

    Osigurana suma za doživljenje 2.567,15€

    Osigurana suma za doživljenje sa pripisanom, očekivanom dobiti 2.856,77€

 

Detaljnije o pogodnostima osiguranja "Moja dobit" možete saznati od Nemanje Dinića u video prilogu koji sledi.

 

 

Foto: www.wiener.co.rs