PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kako spakovati odeću za mesec dana u ručni prtljag

  • Objavljeno:
  • 14.4.2015

Dvadesetosmogodišnji IT stručnjak i bloger Tom Ajzenberg smislio je uz pomoć saveta svoje majke idealan način da spakuje veliku količinu odeće i obuće u prosečan ručni prtljag. Kao i veliki broj ljudi koji često putuju, i on se susreo s problemom naplaćivanja dodatnog prtljaga, i na ovaj način je odlučio da uštedi tridesetak evra po letu.

 


   Top 10 skrivenih destinacija u Evropi

 

   Otkrivamo najlepše skrivene destinacije u Evropi koje ostavljaju bez daha, a turisti ih uglavnom      ne posećuju. Krenite na put mimo utabanih turističkih staza i bićete fascinirani lepotama ovih          čarobnih  mesta. 


 

"Da biste uštedeli prostor, prvo ravno položite svu svoju odeću, da vam nogavice i rukavi vire iz torbe. Onda ih savijajte jednu preko druge. Ovako nikada nećete morati da pravite selekciju stvari za putovanje", objašnjava Ajzenberg.

 

Ako planirate odmor ili poslovno putovanje ka više od 150 destinacija širom sveta, ne propustite sjajnu akciju Qatar Airways-a koja traje do 15. maja i obezbedite do 40% popusta za putovanja od 16. avgusta 2017. do 20. marta 2018.      KLIKNITE NA BANER ISPOD I IZABERITE SVOJU OMILJENU DESTINACIJU 

 

Nije to, naravno, jedini trik. Treba znati i idealan redosled pakovanja, gde je najpogodnije mesto za svaku vrstu odeće, a sve to sada možete naučiti zahvaljujući sjajnom video uputstvu koje sledi. Mi smo oduševljeni. A vi? 

 

 

A ako uskoro planirate putovanje, a još uvek tragate za idealnom lokacijom, obavezno pogledajte pet fenomenalnih zamkova Evrope, ali naučite i nepisana pravila ponašanja u Španiji, Francuskoj i Italiji, ali i pravila ponašanja u najpopularnijim letnjim destinacijama - Grškoj i Turskoj.  

 

Foto: YouTube Screenshot