PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Jahta u obliku egzotičnog ostrva

  • Objavljeno:
  • 23.7.2014

Britanska jahta “Tropical island Paradise” (Tropsko rajsko ostvrvo) inspirisana je tropskim karipskim ostrvima i definitivno je jedna od najoriginalnijih, ali i najlepših jahti na svetu. Dizajnirana je kao ostrvo sa prelepim kolibama, bazenom, čak i mini vulkanom na vrhu, a o VIP karakteru najbolje svedoči heliodromom na prednjoj palubi.

 

Ako planirate odmor ili poslovno putovanje ka više od 150 destinacija širom sveta, ne propustite sjajnu akciju Qatar Airways-a koja traje do 15. maja i obezbedite do 40% popusta za putovanja od 16. avgusta 2017. do 20. marta 2018.      KLIKNITE NA BANER ISPOD I IZABERITE SVOJU OMILJENU DESTINACIJU 

 

Na ovoj jahti se nalaze posebne VIP sobe, arkade, teretane, ležaljke, ordinacije, praktično sve što je potrebno za vrhunsko letnje uživanje.

 

Vulkan doprinosi estetici jahte, a to čini i voda koja non-stop teče iz njega u bazen, stvarajući zadivljujuću reku i upotpunjujući tropski doživljaj. 

 

 

Ovu raskošnu jahtu je dizajnirala britanska kompanija “Yacht Island Design” iz Derbija. Dužina jahte iznosi 90 metara, a maksimalna brzina je 15 čvorova. 

 

Predviđeno je da ugosti maksimalno 10 osoba, što znači da je sve osmišljeno kao mali privatni raj i podređeno maksimalnom letnjem uživanju.  

 

Foto: charterworld.com