PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Interaktivna mapa sa šiframa za Wi-Fi na aerodromima širom sveta

  • Objavljeno:
  • 13.3.2017

Višesatna čekanja na aerodromu od sada će biti manje naporna zahvaljujući mapi koja otkriva šifre za Wi-Fi na aerodromima širom sveta.

 

Potrebno je samo da na mapi sveta odaberete aerodrom koji vas zanima i na ekranu će vam se prikazati naziv mreže koju možete koristiti i šifra za pristup. Tako vreme provedeno na aerodromu možete iskoristiti za čitanje najnovijih vesti, slanje mejlova ili obavljanje poslovnih obaveza ukoliko vam je za to potreban samo mobilni uređaj ili laptop sa pristupom internetu.

 


   Qatar Airways uvodi svakodnevne letove do Beograda uz premijum uslugu

 

   Aviokompanija Qatar Airways objavila je da od 29. septembra 2017. godine uspostavlja dnevne      letove na liniji Doha-Beograd-Doha, što će za putnike iz Srbije značiti 25% povećanje u                    kapacitetu.


 

Na ideju za kreiranje ove mape sa šiframa došla je blogerka i kompjuterska inženjerka Anil Polat, koja je napravila korisnu interaktivnu mapu kako bi ljudi na aerodromima u svetu lakše pronašli šifru za Wi-Fi. 

Kada kliknete na aerodrom koji se nalazi na mapi, dobijate specifične instrukcije – naziv mreže, šifru, ali i gde da sednete kako bi ste imali bolji signal.

 

Svi korisnici koji znaju dodatne mreže sa šiframa mogu da daju doprinos obogaćivanju ove mape prateći instrukcije koje pruža interaktivna mapa.