PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Hilton Baku: Kuvanje u apartmanu sa stilom

  • Objavljeno:
  • 20.12.2013

Ukoliko preferirate intimniju atmosferu tokom večere, hotel “Hilton Baku” spremio je iznenađenje za vas – luksuzan apartman sa modernom kuhinjom u baroknom stilu.

 

Hotel “Hilton Baku” ne izdvaja se samo po odličnoj usluzi, veći po svojim luksuzno dizajniranim enterijerom i spektakularnom pogledu na azerbejdžansku prestonicu i Kaspijsko more. Osim komfornog smeštaja, u sklopu hotela se nalaze i spa centar, teretana, bazen, kao i ekskluzivan restoran “Sky Grill” sa ogromnom terasom na 24. spratu.

 

Sada je, međutim, otišao korak dalje i gostima omogućio da u svom apartmanu spremaju omiljena jela.  Naime, italijanska kompanija “Silik” dizajnirala je specijalno za “Hilton” kuhinju u baroknom stilu sa završnicom od bele patine ukrašene zlatnim detaljima.

 

Poznat po svom besprekornom spoju tradicionalnog i modernog, “Silik” je klasičan izgled kuhinje kombinovao sa ultra modernim kućnim aparatima. Na taj način je, kako navode dizajneri, gostima omogućeno da jela pripremaju sa zadovoljstvom.

 

Italijanska kompanija “Silik” proizvodi nameštaj od 1961. godine. Vraćajući sjaj davno prošlih vremena u savremeno doba, njeni dizajneri imaju za cilj da ožive baroknu atmosferu u moderno uređenom prostoru. To postižu vešto balasirajući između tradicionalnih metoda izrade i unapređene tehnologije.