PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Gde treba da putujete u 2018. prema vašem horoskopskom znaku

  • Objavljeno:
  • 10.1.2018

Proučili smo osobine i interesovanja svih dvanaest horoskopskih znaka i spojili ih sa prelepim destinacijama koje odgovaraju njihovom senzibilitetu. Pogledajte gde vas to vaše zvezde dozivaju ove godine.

 

Ovan (21. mart - 19. april) – SAD

 

Zahvaljujući vladajućoj planeti, Marsu, ovan je jedan od najenergičnijih i  najaktivnijih horoskopskih znakova. Njihovoj avanturističkoj prirodi će odgovarati raznovrsnost koju ova ogromna zemlja ima da ponudi.

 

 

Bik (20 april - 20 maj) – TAJLAND

 

Poznat po prelepoj bujnoj prirodi i prelepim plažama, Tajland se mnogima nalazi na listi želja kao destinacija iz snova. Bikovima će se naročito dopasti ova zemlja zbog njihove velike ljubavi ka svemu što je lepo.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun) – SINGAPUR

 

Inteligentni, dovitljivi i radoznali, blizanci bi trebalo da stave očaravajući Singapur na svoju listu. Budući da su vrlo prilagodljivi, pripadnici ovog znaka će uživati u isprobavanju novih jela i raznovrsnih aktivnosti.

 

 

Rak (21. jun - 22. jul) – ITALIJA

 

Osobe rođene u znaku raka treba da rezervišu let za Italiju. Ova zemlja će odgovarati senzibilitetu rakova, koji su poznati kao kreativne i osećajne osobe koje cene umetnost.

 

 

Lav (23. jul - 22. avgust) – AUSTRALIJA

 

Energični i srčani lavovi će uživati na odmoru u Australiji. Ova velika zemlja može da ponudi brojne zanimljive aktivnosti, od avantura u džungli do vodenih sportova,  koje će odgovarati njihovoj energiji i  zadovoljiti želju za dobrom zabavom.

 

 

Devica (23. avgust - 22. septembar) – ENGLESKA

 

Inteligentne, pouzdane i organizovane, device će uživati u poseti univerzitetskim gradovima u Engleskoj, Oksfordu i Kembridžu.

 

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) – MALDIVI

 

Maldivi za mnoge predstavljaju raj na zemlji, a romantičnim vagama koje cene mir i harmoniju će se naročito dopasti lepota njenih očaravajućih ostrva.

 

 

Škorpija (22. oktobar - 21. novembar) – DANSKA

 

U 2018. godini, strastvene i iskrene škorpije najbolje će se osećati ako otputuju u Dansku. Ovo je zemlju u kojoj se ceni kvalitet života, udobnost, zajedništvo, blagostanje, što je objedinjeno u reči "hygge", koja je postala životna filozofija Danaca.

 

 

Strelac (22. novembar - 21. decembar) – INDIJA

 

Idealan izbor za strelčeve je Indija, jer su Indijci, baš kao i pripadnici ovog znaka, poznati  kao optimisti, entuzijasti i osobe otvorenog uma koje vole da tragaju za dubljim smislom života.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar ) – KINA

 

Za mudre i disciplinovane jarčeve, Kina je idealna destinacija gde treba da provedu odmor. Ova zemlja će vas oduševiti svojom bogatom istorijom, kulturom i filozofijom.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar) – JAPAN

 

Vodolije su kreativne osobe kojima će se dopasti umetnost i kultura Japana. Osobe ovog horoskopskog znaka su prirodno znatiželjne, pa će im odgovarati istraživanje jedne nove i potpuno drugačije kulture.

 

 

Ribe (19. februar - 20. mart) – EKVADOR

 

Ekvador je savršena destinacija za putovanje u 2018. godini za osobe rođene u znaku ribe. Ribe važe za osobe pune razumevanja, maštovite i saosećajne, stoga će im prelepi predeli i druželjubivo lokalno stanovništvo ove zemlje izuzetno odgovarati.