PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Futuristički hotel za generaciju Y

  • Objavljeno:
  • 8.12.2015

Hotel "CityHub", nedavno otvoren u jednom starom industrijskom skladištu u Amsterdamu, predstavlja savršeno mesto za mlade putnike, pripadnike generacije Y koji su u potpunosti prigrlili digitalan način života.

 


   Jedinstveni enterijer Hotel Not Hotel-a

 

   Sobe iza polica za knjige, kreveti u vagonu i ptičijem gnezdu. Spektakularan hotel u Amsterdamu    jedan je od najbizarnijih hotela na svetu.

 


 

Za razliku od sličnih modernih hotela, "CityHub" nudi privatnost hotela uz pristupačne cene jednog hostela. Glavni cilj ovog projekta je da se stvori okruženje koje će zadovoljiti potrebe digitalno obrazovanih putnika.

 

 

Interaktivna tehnologija, ekrani osetljivi na dodir i futurističke kabine podsećaju na scenografju filma "Peti element". Nasuprot futurističkim privatnim prostorijama, društvene pružaju više "analogni osećaj" i predstavljaju prijatan prostor za opuštanje i druženje.

 

 

Hotel nudi smeštaj u 50 privatnih kabina za spavanje opremljenih krevetom, bežičnim internetom i podesivim sistemima za osvetljenje i muziku. Kupatila su zajednička i dele se sa drugim gostima.

 

 

Dizajniran za generaciju koja je povezana putem digitalnih alatki, hotel "CityHub" diže ideju modernog smeštaja na sasvim novi nivo. Svaki gost dobija personalnu RFID narukvicu koja omogućuje čekiranje i samostalno korišćenje bara, čime su neke od zamornih procedura izbegnute.

 

Pored raznih digitalnih pogodnosti, hotel nudi i pristup aplikaciji koja uključuje interaktivne turističke savete i forum gde gosti mogu međusobno da podele informacije i razgovaraju. Turisti dobijaju informacije u realnom vremenu o trenutnim događajima u gradu.