PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Dekorativni plafoni za bazene u kućama i hotelima

  • Objavljeno:
  • 26.3.2015

Bazen u kući oduvek je bio statusni simbol, a u hotelima i spa-centrima i oličenje vrhunskog uživanja. Kompanija Franstudio osmislila je fantastičan način da to uživanje podignete na još viši nivo i upotpunite ga ambijentom po želji. 

 

U pitanju su elastični dekorativni plafoni koji mogu odgovoriti na svaki vaš zahtev, ostavljaju izuzetno prijatan utisak i daju potpuno novu dimenziju vašem prostora stvarajući efekat staklene površine, i to u odabranom dizajnu i boji.

 

Ovi plafoni ne opterećuju tavanicu prostorije, u njih je moguće montirati svetlosne i ventilacione sisteme, a posebna pogodnost predstavlja činjenica da sprečava skupljanje suvišne vlage na postojećem plafonu, što je posebno bitno u slučaju zatvorenih bazena.

 

Životni vek elastičnih plafona iznosi od 10 do 25 godina bez renoviranja, što znači da vlasnik neće morati da plaća godišnje bojenje i uobičajeno održavanje karakteristično za gipsane plafone,  pa su dugoročno gledano osim dekorativne funkcije elastični plafoni i ekonomično rešenje.

 

Treba napomenuti da se ovi plafoni mogu koristiti i na velikim i na malim površinama bez ograničenja, a posebnu pogodnost predstavlja podatak da se montiraju se za samo 24 časa.

 

Svima koji se odluče za ovo rešenje na raspolaganju je više od 200 boja i tekstura, a mogućnosti štampanja su praktično neograničene. Tako ćete svaku svoju zamisao bez problema moći da sprovedete u delo, bilo da želite zvezdano nebo, efekat ogledala ili talasa, ili bilo koji drugi dizajn iznad svog bazena.

 

U foto-galeriji koja sledi možete videti samo neke od primera koji su realizovani širom sveta, a svi oni od sada mogu postati i vaši jer su odnedavno inovativna rešenja ruske kompanije Franstudio dostupna i svim građanima Srbije.

 

 

Foto: Franstudio Srbija