PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Bernarda dušeci za dobar san i zdrav život

  • Objavljeno:
  • 20.2.2015

Dobar san je osnovna pretpostavka za zdravlje organizma, a kompanija "Bernarda" svojim specijalizovanim proizvodnim programom to i omogućava. Iz asortimana se posebno izdvaja visokokvalitetni inovativni dušek "Sportivo", koji udobnost i higijenu podiže na još viši nivo.

 

Izrađen je od višeslojnih mikrodžepičastih jezgara sa 1.120 nezavisnih mini opruga po kvadratnom metru koje omogućavaju vrhunska anatomska svojstva, izuzetnu izdržljivost, trajnost i maksimalnu prilagodljivost dušeka svakom telu. Izvrsnih je termofizičkih karakteristika zahvaljujući integrisanom "Tencel®" prahu u hladno livenu penu "Cellpur", materijalu nove generacije. 

 

 

"Cellpur" svojim senzacionalnim klimatskim svojstvima pojačava apsorpciju vlage i u kombinaciji sa džepičastim jezgrom i protektorom od Sisala obezbeđuje suvu podlogu i maksimalnu higijenu dušeka. 

 

 

Zbog svojih prirodnih karakteristika, ovaj dušek kompanije "Bernarda" posebno se preporučuje sportistima, osobama sa reumatsikim tegobama, kao i onima koji su izloženi stresu, psihofizičkom naporu i koji se povišeno znoje.

 

 

Radi još bolje prozračnosti samog dušeka, navlaka dušeka "Sportivo" izrađena je od visokokvalitetnog dvoslojnog "Tencel®" pletiva proštepanog sa 400 gr pes vlakana i 300 gr svile.

 

Doživite potpuno nov osećaj udobnosti i posebne termoregulacije zahvaljujući dušeku "Sportivo" i uživajte u prijatnom odmoru i kvalitetnom snu iz dana u dan. 

 

 

Foto: bernarda.rs