PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Aerodrom parking: Povoljan i pouzdan parking kod aerodroma Nikola Tesla

  • Objavljeno:
  • 13.12.2018

Ne razmišljajte više o tome kako i gde parkirati automobil kada putujete sa aerodroma "Nikola Tesla". Sada to možete učiniti lako, brzo i sigurno, i to na najbolje ocenjenom parkingu kod beogradskog aerodroma.

 

Ukoliko vam je odlazak sopstvenim kolima na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" predstavljao pravu glavobolju zbog ograničenog broja mesta, cene ili sigurnosti vašeg vozila, ili ste pak morali da koristite taksi ili agnažujete porodicu ili prijatelje za transfer do i od aerodroma, vašim mukama konačno je došao kraj. Više se ne morate odvajati od svog automobila, a dok ste odsutni možete ga parkirati brzo, lako i sigurno na Aerodrom parkingu.  

  

O uslugama koje pruža najbolje svedoči podatak da je to najbolje ocenjen parking kod aerodroma po oceni korisnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Slovenije i Rumunije. Više od 10 000 zadovoljnih korisnika svake godine koristi usluge ovog parkinga zbog pristupačne cene, pouzdanih parking mesta i profesionalnog osoblja.

 

5 zlatnih prednosti Aerodrom parkinga:

 

1. Pouzdan parking - kompletno ograđen prostor, obezbeđen video nadzor, ali i fizičko obezbeđenjem 24 sata dnevno. Osim toga, u svakom trenutku preko vaših uređaja (telefona, tableta ili računara) možete aktivirati kameru za nadzor i pogledati svoje vozilo u realnom vremenu i uveriti se u njegovu bezbednost.


2. Povoljne cene - za sve koji ostavljaju automobil na parkingu bitna stavka je i cena usluga, a Aerodrom parking obezbeđuje velike uštede u odnosu na slične parkinge, posebno tokom parkiranja u dužem vremenskom intervalu.


3. Jednostavna rezervacija i dolazak u bilo koje doba – parking radi 24 časa dnevno i bez obzira u koje doba dana odlazite ili se vraćate sa puta, sve usluge su vam dostupne u svako doba dana, a brza i laka rezervacija dodatno olakšava vašu organizaciju.


4. Besplatno pranje - u perionica u sklopu parkinga za sve rezervacije preko 5 dana očekuje vas i besplatno pranje vašeg automobila.


5. Stalni popusti i pogodnosti za stare klijente o kojem se možete informisati kod osoblja ili na sajtu Aerodrom parkinga.

 

Zato od sada više ne morate da razmišljate o tome kako i gde parkirati automobil kada putujete sa aerodroma "Nikola Tesla". A kako ceo proces izgleda u praksi, i to od rezervacije, preko ostavljanja, pa sve do preuzimanja automobila, možete pogledati u video zapisu koji sledi.

 

 

Foto i video: Aerodrom Parking