PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Zavirite u stan Kristijana Ronalda u Trampovoj kuli

  • Objavljeno:
  • 12.10.2015

Trenutno najplaćeniji timski sportista na planeti kupio je luksuzan apartman od 230 kvadrata u Trampovoj kuli na Petoj aveniji. Ronaldo je za svoj novi dom u Nujorku izdvojio čak 18,5 miliona dolara. Ekskluzivan stan pripadao je italijanskom biznismenu i poslovnom partneru Donalda Trampa, Alesandru Protou.

 


   Zavirite u novi dom Ruperta Mardoka vredan 57 miliona dolara

 

   Nikad apartman u centru Njujorka nije prodat za sumu od 57 miliona dolara, ali to je cena koju        je Mardok bio spreman da plati. 

 


 

Trosoban stan smešten je na Petoj aveniji, koja se smatra jednom od najprestižnijih i najsigurnijih oblasti za život na Menhetnu. Izgrađen je 1983. godine, a enterijer je dizajnirao svetski poznat enterijerista Juan Pablo Molyneux poreklom iz Čilea, koji je čuven po maksimalističkom stilu.

 

 

Jedan od glavnih razloga za veoma visoku cenu je spektakularan pogled koji se pruža iz svih delova stana. Ka severu se otvara panoramski pogled na Cental park, na zapadu se može videti reka Hadson, dok se ka jugu pruža zadivljujući pogled na najpoznatije zgrade Menhetna, uključujući i Empajer stejt bilding, Krajslerovu zgradu i Kip slobode.

 

 

Stan ima tri spavaće sobe i tri i po kupatila koja su opremljena u staklu i mermeru i nimalo ne zaostaju od ostalih prostorija što se tiče impersivnog pogleda. Dnevna soba i kuhinja su skromnih dimenzija, ali prozori od poda do plafona koji pružaju dosta prirodniog osvetljenja i pogled, to vešto nadoknađuju.

 

 

Raskošno okruženje stana navodno je poslužio kao inspiracija E. L. Džejmsu, autoru novele "50 nijansi sive", za kreiranje apartmana ozloglašenog neženje Kristijana Greja, glavnog junaka novele i istoimenog filma.

 

 

Foto: Warburg Realty