PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Zaštita koja smanjuje toplotu tokom leta i do 73%

  • Objavljeno:
  • 30.4.2015

Kompanija VELUX je i ove godine pripremila pravo prolećno iznenađenje za sve koji odluče da na vreme pripreme svoj dom za novu letnju sezonu. Tako kupovinom VELUX krovnog prozora, opšivke sa termo i hidroizolacionim setom i bilo koje unutrašnje roletne, dobijate spoljnu tendu GRATIS!

 

Spoljna tenda je jedna od najefikasnijih zaštita jer smanjuje toplotu u vašem potkrovlju i do 73%. To znači da ćete tokom celog leta štedeti novac koji ste do sada rasipali na energiju koju troše klima uređaji, koji vam često neće biti potrebni čak ni tokom najvrelijih letnjih dana. 

 


   Proširite svoj dom savršenom krovnom terasom

 

   Put do savršene krovne terase nikada nije bio lakši, a proleće je idealan period da sebi i svojoj      porodici obezbedite prostran i osunčan kutak za svakodnevno uživanje. Pogledajte kako i                  uverite se da je moguće.


 

Posebna pogodnost je mogućnost da unutrašnju roletnu odaberete sami u zavisnosti od vaših potreba, a u ponudi su:

 

  1.       Roletne za zatamnjenje
  2.       Roletne za prilagođavanje svetlosti
  3.       Roletne za dekoraciju: nove Rimske roletne,  plisirane roletne, unutrašnje roletne s vođicama, termo roletne,                         venecijaneri...

 

Akcija traje do 30. maja, a kompletnu listu prodajnih objekata i majstora za ugradnju možete pronaći na listi ovlašćenih prodavaca i firmi za ugradnju.

 

Budite bezbrižni ovog leta i uz ovaj komplet obezbedite prijatnu klimu za uživanje u vašem potkrovlju tokom celog leta.

 

 

Foto: VELUX