PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Vila u Sen Tropeu koja zrači šarmom Provanse

  • Objavljeno:
  • 1.6.2015

Šarmantna, rustična i luksuzna. Smeštena u glamuroznom Sen Tropeu, jednom od najpoznatijih evropskih letovališta. Zrači šarmom Provanse i večnom elegancijom. Jedna je od sto luksuznih vila koje se nalaze u prestižnom delu Sen Tropea, Les Parcs, gde vlasnici uživaju na privatnim plažama uz danonoćno obezbeđenje.

 


   Prirodna retro kuća

 

   Ako ste ljubitelj tradicionalnih vrednosti, ova retro kuća će vas oduševiti. Bilo da je vaš izbor              lokacija u gradu ili u prirodi, uživaćete u spokoju ove kuće, izrađene od prirodnih materijala.


 

Ono što je odmah uočljivo na kući je višebojni eksterijer koji podseća na stare zgrade koje okružuju luku u Sen Tropeu. Tople boje fasade predstavljaju lep kontrast raskošnoj zelenoj boji okolnog pejzaža i savršeno se uklapaju u nebo obojeno zalazećim Suncem.

 

 

Unutra, goste dočekuje rustičan i elegantan enterijer koji se proteže na 750 kvadratnih metara. Kuća poseduje 14 spavaćih soba i 12 kupatila, dok se sa terasa pruža prelep pogled na zaliv, privatnu luku i heliodrom.

 

 

Originalan stil Provanse, prepoznatljiv i šarmantan, ogleda se u celoj kući. Klasični i rustični detalji kao što su kamen i hrastovo drvo u savršenom su spoju sa glatkim, svetlim zidovima i modernim međunivoima. Prirodno svetlo je jedna od glavnih odlika kuće zahvaljujući mnoštvu prozora i svetlarnika. Rezultat svega je prijatan i svež enterijer koji odiše luksuzom.

 

 

Na posedu veličine 6900 kvadratnih metara, nalaze se dva privatna bazena. Okružen zelenilom, bazen u obliku slova "L" nudi potpunu privatnost i opuštanje u hladovini. Drugi bazen nalazi se sa druge strane kuće odakle se pruža zadivljujuć panoramski pogled na Mediteransko more.

 

 

Originalnu kuću renovirao je i proširio lokalni arhitekta i dizajner Francois Vieillecroze, koji je sa svojim timom kreirao i obnovio brojne rezidencije, vile i poznate javne zgrade u tom području.

 

 

 

Ljubitelje ovakvih domova sigurno će oduševiti i rustičan stan u Kotoru, ali i prelepa kuća na Azurnoj obali.

Foto: homeadverts.com