PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Tražite kuću iz snova? Ovako izgleda gradnja sa srećnim krajem!  

  • Objavljeno:
  • 5.4.2018

Sanjate udoban i komforan dom? Dom koji će štedeti energiju i vaš novac? Otporan na spoljašnje uticaje i napravljen od zdravih materijala? Vizuelno atraktivan i građen po vašoj meri? YTONG sada gradi i vašu priču sa srećnim krajem!   

 

Svaka životna priča je drugačija. Svako ima različite želje i prioritete. Ali svi žele udoban i komforan životni prostor, pa je pitanje stanovanja za većinu nas jedno od najbitnijih životna pitanja. Jedno je sigurno – svi bismo želeli da i naša priča na ovu temu ima srećan kraj.

 

 

Odaberite svoju kuću iz snova

 

Ako sanjate o gradnji porodične kuće iz snova koja će biti udobna i komforna, napravljena od zdravih materijala, energetski efikasna, sigurna i otporna na sve spoljašnje uticaje, onda imamo dobre vesti za vas. YTONG nudi jedinstvena rešenja za gradnju kuća koje su trajne, sigurne i zdrave!

 

Danas je robna marka YTONG na mnogim područjima sinonim za porobeton i merilo vrednosti drugim osnovnim građevinskim materijalima. Beli zidni blokovi omogućavaju odličnu toplotnu izolaciju, izuzetnu otpornost na požar, jednostavno se obrađuju i oblikuju te se ubrajaju u ekološki zdrav materijal

 

 

Celokupan sistem gradnje, u kojem se svi sastavni delovi međusobno optimalno dopunjavaju, predstavlja podlogu za efikasna i visoko vredna rešenja u stambenoj i ostaloj izgradnji.

Tako vam je, primera radi, za 50 m² životnog ili poslovnog prostora zidanog YTONG Termoblokom Plus 37.5cm potrebno samo 100 evra za grejanja na godišnjem nivou, a o kvalitetima proizvoda ove kompanije govore i brojna svedočanstva zadovoljnih vlasnika YTONG kuća.

 

 

 

Tajna YTONG materijala


YTONG sistem gradnje detaljno je osmišljen. Kompletan sistem građenja orijentisan je prema potrebama krajnjih kupaca. Od nabavke sirovina pa sve do gotovog proizvoda, stroge kontrole osiguravaju najviši standard kvaliteta, a tako visokokvalitetan materijal za građenje garantuje vredne i trajne građevine uz maksimalnu uštedu vremena i novca.

 

"Tajna" je u osobini YTONG materijala koji ne akumulira toplotu. Naime, kada grejete prostorije sa zidovima od "tradicionalnih" materijala najpre se greju sami zidovi, a tek nakon što se zagreju zidovi, počinje grejanje prostora. Kako kod YTONG Termobloka nema akumulacije toplote u zidovima, već se greje samo prostor, tako se ostvaruju višestruke uštede u računima, kako zimi za grejanje, tako i leti za hlađenje. O kvalitetu svedoči i činjenica da je ovaj proizvod u Nemačkoj proglašen za najbolji građevinski materijal u poslednjih 100 godina u oblasti termoizolacije.

 

 

 

Nijedan drugi materijal nema toliko prednosti kao YTONG. Život u kući građenoj od YTONG-a ima brojne prednosti za celu porodicu, ali i za buduće generacije. Živite u skladu sa svojim vremenom, birajte pametno i gradite priče sa srećnim krajem.

 

I ne zaboravite, sa YTONG-om srećan kraj je zagarantovan.

 

 

Kompletnu ponudu YTONG kuća možete pogledati na stranici YTONG KUĆE

 

 

Foto: YTONG