PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Stolarija koja štedi novac i čuva vaše zdravlje

  • Objavljeno:
  • 1.12.2017

Shvatili ste da je vašoj kući ili stanu potrebno renoviranje jer rasipate i energiju i novac, ali niste sigurni odakle da počnete? Prvi i najbitniji korak je zamena stolarije!

 

Neizolovani objekti najveći su rasipnici energije, pa se sve više govori o energetskoj efikasnosti i takozvanoj "energetskoj sanaciji objekata". Prve dve mere koje se u takvim slučajevima savetuju i koje donose najviše rezultata jesu:

 

1. Zamena stolarije, tj. prozora i vrata kvalitetnijim;

2. Ugradnja termofasade na objekat, tj. izolacija zidova sa spoljašnje strane.

 

Imajući u vidu da je zamena stolarije znatno jednostavniji korak, ali i onaj bez kojeg ni ugradnja termofasade nema značajnijih efekata, u nastavku predstavljamo proizvode od kojih bi svaka "sanacija" kuće ili stana trebalo da počne.   

 

 

PVC stolarija kao najekonomičnije rešenje

 

PVC stolarija je najekonomičnije rešenje za svaki dom i poslovni prostor, a prilikom kupovine posebno treba voditi računa o izboru proizvođača kako bi se obezbedili proizvodi izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji garantuju postojanost i sigurnost. Na domaćem tržištu Megaplast PVC stolarija nudi vrhunski dizajn, funkcionalnost i kvalitet koji obezbeđuje maksimalnu toplotnu i zvučnu izolacija, kao i odličan odnos cene i kvaliteta.

 

 

Posebna prednost ovih proizvoda je činjenica da je stolarija od PVC-a laka i za održavanje i za rukovanje, i što je najbitnije - štedi energiju i vaš novac. Ugrađuje se brzo i jednostavno i savršeno se može uklopiti u svaki enterijer i eksterijer.

 

 

Vi birate boju, dimenzije, oblik, vrstu stakla, način otvaranja, a majstori i serviseri Megaplasta ispunjavaju sve vaše želje. Bez obzira da li ćete se odlučiti za klasične ili klizne PVC prozore i klasična ili klizna PVC vrata budite uvereni da ste doneli najbolju odluku za sigurnost i udobnost vašeg životnog i radnog prostora.

 

 

PVC prozori vrhunskog kvaliteta

 

Velika ponuda PVC prozora najvišeg kvaliteta zaštitni je znak Megaplasta, koji u svojoj ponudi ima isključivo vrhunske prozore sa kvalitetnim profilima koji omogućuju maksimalnu energetsku efikasnost. Tome u prilog govori i sertifikat za kvalitet izdat od strane poznatog nemačkog Međunarodnog instituta "IFT Rosenheim".

 

Ukoliko želite udobnost u vašem domu ili prijatan boravak u radnom prostoru, možete odabrati jedan od sedam modela koje vam nudi ova kompanija: PVC prozor Ecosol Classic, PVC prozor Ecosol Premium, PVC prozor Synego Classic, PVC prozor Synego Premium, PVC prozor Geneo Premium, PVC prozor Geneo Energo, PVC prozor S920 klizni.

 

PVC vrata po najvišim standardima

 

Megapalst PVC vrata nude rešenje i za najprobirljivije kupce jer su izrađena po najvišim standardima. Uz moderan dizajn i najkvalitetnije materijale, ova vrata nude veoma visok nivo uštede energije i zaštite od buke i čine vaš dom bezbednijim i komfornijim.  Sva vrata su projektovana i napravljena tako da, pored trajnosti, zaštite od buke i vremenskih uslova, ispunjavaju i zavidne sigurnosne mere.

 

U ponudi se nalaze klasična ulazna vrata, balkonska, klizna, otklopno klizna i podizno klizna vrata, tj. ukupno 11 različitih modela: PVC ulazna vrata Ecosol, PVC ulazna vrata Geneo, PVC balkonska vrata Ecosol, PVC balkonska vrata Synego, PVC balkonska vrata Geneo, PVC klizna vrata S920, PVC otklopno klizna vrata Ecosol, PVC otklopno klizna vrata Synego, PVC otklopno klizna vrata Geneo, PVC podizno klizna vrata Brillant, PVC podizno klizna vrata Geneo.

 

Pored izbora kvalitetne PVC stolarije, veoma je bitno da budi ispoštovani i svi zahtevi profesionalne ugradnje. Jer ukoliko PVC prozori i vrata nisu dobro ugrađeni i ne dihtuju sa zidom, ni najkvalitetnija PVC stolarija neće sprečiti gubitak energije.

 

 

Megaplast proizvode i kompletnu ponudu PVC stolarije možete pogledati u izložbenim salonima u Novom Sadu i Beogradu.

 

Foto: Megaplast