PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Somfy kućni uređaji za sva godišnja doba

  • Objavljeno:
  • 29.5.2021

Terasa predstavlja idealno mesto za opuštanje tokom toplih dana i noći! Zaštita od sunca i kiše treba da obezbedi mir i sigurnost koji su preduslov za uživanje na istoj. Jedan od načina da se zaštite jesu i motorizovana pergola i tenda koje svaka na svoj način obezbeđuje potreban mir.

 

Prava zaštita za vašu terasu

 

Ugradnjom motorizovanih balkonskih tendi, obezbeđujete automatsko prilagođavanje vremenskim uslovima. Zahvaljujući senzorima za sunce i vetar to je sada moguće. Proces funkcionisanja odvija se na način da sunčeva svetlost ili vetar pružaju informacije senzoru, a on dalje prosleđuje informacije motoru koji uvlači ili izvlači balkonske tende.  

 

Kada se tenda uvuče u svoju zaptivenu kasetu, sprečava prodiranje vode i štiti platno tende u potpunosti. Zahvaljujući ugrađenom sistemu za zatezanje, tkanina vaše tende uvek će imati savršen estetski izgled.

 

 

Uživanje na terasi tokom cele godine

 

Sistemskim rešenjem koje je kompanija Somfy izumela, moguće je sada da uživate na terasi i kada je hladno. Sistem za osvetljenje i grejanje terase, obezbeđuje količinu svetlosti i toplote dovoljnu za potpuni užitak. Kako tenda, tako i grejanje i osvetljenje moguće je podešavati putem pametnog telefona ili daljinskog upravljača. 

 

Sistem za kontrolu u vašem džepu

 

Držite svoje kućne uređaje na oku pomoću svog pametnog telefona. Iako kućni uređaji poseduju svoje senzore za automatsko upravljanje, omogućeno je I ručno upravljanje od stane korisnika putem mobilne aplikacije. Sve što je potrebno jested a preuzmite Android ili iOS aplikaciju i budite u toku sa dešavanjima, u svakom trenutku. Takođe, moguće je da upravljajte svojim kućnim uređajima jednostavno i lako pomoću Siri, Apple ličnog asistenta preko TaHoma mobilne aplikacije. 

 

Omiljeni ambijent na jedan klik

 

Adekvatno osvetljenje, omiljena plej lista, tenda i odgovarajući stepen toplote jesu preduslov za komfor kakav zaslužujete! Kada jednom podesite svoj omiljeni ambijent, moguće ga je sačuvati u mobilnoj aplikaciji, tako da svaki naredni put možete da aktivirate svoj ambijent samo jednim klikom i ceo sistem biće pokrenut.

 

 

O kompaniji Somfy

 

Francuska kompanija, i pionir u oblasti automatizovane kontrole različitih kučnih uređaja. Osnovana 1969. godine, Somfy ne prestaje sa konstantnim ulaganjem u inovacije koje nam svakodnevno olakšavaju život. Sa preko 8.000 zaposlenih u 58 zemalja sveta, Somfy uživa poverenje kako svojih vernih klijenata, tako i zaposlenih. Svoj rad zasniva na principama Act for Green po kojima brine o maksimalnom očuvanju i poboljšanju životnih uslova u celini. Na taj način obezbeđuje sigurnije I komfornije mesto za život svih. Za više informacija o svim Somfy proizvodima, možete pronaći na veb sajtu: www.somfy.rs

 

Foto: Somfy