PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Raskošna tvrđava na Ibici

  • Objavljeno:
  • 3.12.2013

Raškošna vila "Blanco de Ibiza" izgrađena je pre 30 godina, ali i dalje predstavlja sinonim luksuza na obali Mediteranskog mora. Bela "tvrđava" na Ibici reflektuje mir morskog plavetnila, stvarajući idealnu kompoziciju zajedno sa stenovitom obalom na kojoj se nalazi. Bela i tirkizno plava boja dominiraju prostorom i formiraju skladan, opuštajući ambijent.

 

Restaurator Martinez Malales Kanut, vlasnik studija "Malmaca", nedavno je preuredio ovu vilu i povratio joj stari sjaj i mesto na listi kuća iz snova. Kako bi naglasio mediteranski stil, opremio ju je drvenim nameštajem sa Balija. Ispred kuće nalazi se prelep bazen sa neizbežnim pogledom na pučinu Mediterana.
 

I arhitektura i dizajn definisani su prirodnim detaljima. Kanut je, zapravo, osmislio enterijer i eksterijer sa dušom u kojem svaki detalj se savršeno uklapa u celinu. Tu su trska, pamuk i boje prirode: zelena vegetacija i plavo more. Rezultat je zadivljujuć! Istovremeno, to je i dokaz da crna boja i aluminijum nisu neophodni kako bi se kreirao savremen dizajn enterijera, kao ni enterijer luksuzne rezidencije.