PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Raj na Beverli Hilsu glumice Dženifer Lorens

  • Objavljeno:
  • 11.12.2014

Kompanija "Zillow Neighbor Survey" svake godine organizuje anketu kako bi otkrila koga bi Amerikanci najviše voleli da imaju za suseda. Ove godine jedna od najpoželjnijih osoba jeste glumica Dženifer Lorens koja je dobila nagradu Oskar za ulogu u filmu "Silver Linings Playbook".

 

U paketu sa ovim priznanjem Dženifer Lorens je dobila i novi dom u pomodnom kraju Los Anđelesa Beverli Hilsu. Kuća je zanimljiva jer je u njoj stanovalo nekoliko poznatih ličnosti kao što su glumci Pol Hogen, Elen de Dženeris, spomenuta Džesika Simson, a sada i Dženifer Lorens. Njeni prvi susedi su Ešton Kučer i Mila Kunis.

 

Kuću je projektovala poznata arhitekta Keri Džojs koju je čak i magazin "Forbs" proglasio za najbolju arhitektu Amerike. Prema njenoj ideji kuća ima sve pokazatelje arhitekture Hemptonsa – grupe malih mesta koje čine pomodno letovalište na kraju Long Ajlenda. Otuda svetle boje i mnogo svetla. Vila je podignuta unutar dobro čuvanog imanja, ima pet spavaćih soba, šest kupatila i zahvata 510 kvadrata.

 

Enterijeristkinja Rejčel Ešvel ima nebrojano mnogo "Shabby Chic Couture" radnji na svetu odakle snabdeva svetsku klijentelu, a upravo ona je i prostor Dženifer Lorens obogatila starinskim lusterima i odgovarajućim nameštajem. Podovi od  ebonovine i gipsani radovi samo su neki od detalja koje je u vilu unela ova poznata enterijeristkinja kako bi stvorila romantičnu atmosferu koju je od nje tražila Dženifer Lorens.

 

Kuća je okružena bujnom vegetacijom , kamenim žardinjerama, bazenom i koi ribnjakom (dekorativna riba koi ili nishikigoi) i zaista liči na pravi mali privatni raj.

 

Foto : coolfindr.com