PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Proširite svoje potkrovlje savršenim krovnim kućicama

  • Objavljeno:
  • 3.7.2018

Ako živite u potkrovlju i želite prijatniji i prostraniji živorni prostor pod kosinama, VELUX krovne kućice su sjajno rešenje jer donose više prostora i više sunčeve svetlosti.

 

Svako ko živi u potkrovlju ili planira adaptaciju tavanskog prostora, zna koliko je nagib krova bitan za koristan prostor koji dobijate pod kosinama. Često su uglovi pod kosinama mesta koja nije lako iskoristiti pa se smatraju izgubljenim kvadratima.

 

Sada i za to postoji rešenje. VELUX je tržištu ponudio inovativnu alternativu tradicionalnoj krovnoj kućici ili "badži", kako ovaj element na krovu zovemo u svakodnevnom govoru. Dodavanje VELUX krovne kućice vašem domu je veoma lak način da otvorite vaše potkrovlje i dobijete dodatni volumen u prostoru, odnosno da transformišete svoj život pod kosinama.

 

 

VELUX krovna kućica na inovativan način kombinuje prednosti badže i krovnih prozora. Budući da se krovni prozori postavljaju u gornjem delu, gde se kod klasične badže nalazi krov, ulaz dnevne svetlosti u prostor je neuporedivo veći.

 

Tako VELUX krovna kućica obezbeđuje čak 2.5 puta više dnevne svetlosti u poređenju sa tradicionalnom badžom sa istim staklenim površinama. Uz to dobijate veći volumen prostora, moderno rešenje i predivan pogled, što značajno unapređuje i kvalitet vašeg svakodnevnog života.

 

 

Tradicionalna badža se sastoji od kombinacije krova i prozora, dok VELUX kućica koristi samo prozore. Ovakva konstrukcija pruža mnogo više prirodne svetlosti, a sam proces ugradnje je mnogo kraći pošto se VELUX kućica ugrađuje u samo jednom danu. Dolazi u više kombinacija sa maksimalno šest VELUX krovnih prozora.

 

 

Na taj način inovativna VELUX kućica transformiše prostor, povećava korisnu površinu pod kosinama, dramatično povećava količinu dnevne svetlosti i pruža fantastičan osećaj otvorenosti prostora.

 

 

Ukoliko planirate ovakvo rešenja za vaš prostor, VELUX stručnjaci su vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i tehničku podršku. Zakažite besplatnu konsultaciju na www.velux.rs.

 

5 zlatnih prednosti VELUX krovnih kućica:

 

1. Obezbeđuju do  2.5 puta više dnevne svetlosti nego sa tradicionalnom badžom.

2. Obezbeđuju  veći volumen prostora i sofisticiranim dizajnom pružaju više korisnog prostora za svakodnevni život.

3. Obezbeđuju brzu ugradnju jer se VELUX krovna kućica ugrađuje u samo jednom danu.

4. Postoji u više različitih kombinacija, sa maksimalno šest prozora.

5. Može se kombinovati sa VELUX INTEGRA® krovnim prozorima za automatsku ventilaciju i daljinsko upravljanje.

 

 

Foto: VELUX