PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Proširite svoj dom savršenom krovnom terasom

  • Objavljeno:
  • 17.4.2015

Put do savršene krovne terase nikada nije bio lakši, a proleće je idealan period da sebi i svojoj porodici obezbedite prostran i osunčan kutak za svakodnevno uživanje zahvaljujući sjajnom sistemu iz kompanije VELUX.

 

VELUX krovna terasa vam, naime, omogućava uživanje u vašim svakodnevnim aktivnostima napolju, i to na prostranoj sunčanoj terasi. Ugrađuje se direktno u najniži deo vašeg krova, što vam omogućava da na najbolji mogući način iskoristite najveći deo vašeg krovnog prostora i obezbedite sebi savršen prostor za opuštanje na terasi. 

 

 

Rešenje uključuje krovne prozore s donjim upravljanjem, vertikalni fasadni element s bočnim vešanjem i tri fiksna fasadna elementa. Dok gornji krovni prozori obezbeđuju prostran pogled na okruženje, vertikalni donji elementi omogućavaju izlaz na krovnu terasu. 

 

 

Dovoljno je samo da otvorite gornje i donje delove ovog sistema u vidu vrata, na levu ili desnu stranu, i otvara vam se izlaz na potpuno nov kutak u vašem domu, koje će definitivno doprineti i kvalitetu života vaše porodice.

 

 

Treba naglasiti i da integrisano gornje upravljanje dozvoljava svežem vazduhu da cirkuliše čak i kada je krovni prozor zatvoren, što je izuzetno bitno jer se na taj način obezbeđuje bolja i prijatnija unutrašnja klima i dovoljna količina kiseonika.

 

Da bi se istovremeno sprečio gubitak toplote, u ovom sistemu je korišćeno troslojno, super izolujuće nikoenergetsko staklo koje omogućava visoku energetsku efikasnost, koja može biti i dodatno uvećana i ugradnjom drugim VELUX proizvoda za zaštitu od toplote i svetlosti jer su dostupni i za ovu terasu.

 

 

Inače, ugradnja krovne terase ne narušava unutrašnjost vašeg životnog prostora, a sofisticiran dizajn i pogled od poda do plafona donosi i maksimalnu količinu dnevne svetlosti u vaš dom.

 

Dodatna pogodnost ostvaruje se u kombinaciji sa VELUX roletnama koje omogućavaju i efikasnu kontrolu dnevne svetlosti, a u ponudi su plisirane ili rimske roletne za meko ublažavanje dolazeće svetlosti, ali i siesta roletne za 100% zamračenje.

 

 

 Foto: VELUX