PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Pripremite potkrovlje za sva godišnja doba

  • Objavljeno:
  • 1.4.2015

Ako još niste sredili svoje potkrovlje onako kako ste oduvek želeli, sada je pravi trenutak jer su vam do 31. oktobra ove godine na raspolaganju promo vaučeri za LDS sistem za izolaciju potkrovlja kompanije Knauf Insutation.

 

U ponudi se nalaze staklena i kamena mineralna vuna, kao i krovne folije, a u zavisnosti od svojih potreba možete koristiti tri različite kombinacije, odnosno vrste vaučera.

 

TRI VRSTE VAUČERA / POPUSTA

 

  1.  Popust 5% na kamenu vunu KR SK ili KR S

 

  1.  Popust 6% na jednu od kombinacija:

  2.  
  •                - Kamena vuna KR SK + staklena vuna Unifit 035;
  •                - Kamena vuna KR SK + jedna folija (LDS 0,02 ili LDS 5 Silk);
  •                - Staklena vuna Unifit 035 + jedna folija (LDS 0,02 ili LDS 5 Silk).
  •  
  1.  Popust 7 % na komplet: kamenu vunu KR SK + staklenu vunu Unifit 035 + jednu foliju (LDS 0,02 ili LDS 5 Silk).

 

 

Sve što je potrebno da uradite da biste dobili specijalne popuste je da zatražite svoj vaučer preko linka: mojepotkrovlje.rs/izolacija/vauceri-2015, nakon čega će vam on biti dostavljen na kućnu adresu. Sa popunjenim podacima potom možete otići u bilo koje prodajno mesto gde će vam biti obračunat popust, a detaljne lokacije možete videti na mapi distributera za Srbiju. Popust se inače može obračunati na maksimalno 200 kvadrata po proizvodu.

 

LDS sistem za izolaciju odlično je termoizolaciono rešenje jer će zadovoljiti i letnji i zimski režim boravka u potkrovlju, sa uštedom energije i do 35%. Više informacija o svim proizvoda koji su na akciji do kraja oktobra možete pročitati u vodiču za termoizolaciju potkrovlja, a možete se i posavetovati sa ekspertima klikom na opciju Zakaži savetovanje.

 

 

Foto: Knauf Insulation