PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Nova zadivljujuća vila Natali Portman

  • Objavljeno:
  • 24.8.2017

Raskošni domovi, velelepne vile i kuće za odmor, luksuzni automobili i garderoba... Privatan život slavnih oduvek je budio veliku znatiželju kod "običnog" naroda. Gde žive i kako izgledaju van bioskopskih platana i televizijskih ekrana.

 

I iako najčešće vešto štite svoju privatnost, u retkim slučajevima imamo priliku da zavirimo u domove poznatih ličnosti i otkrijemo njihov stil.

 

 

Otkrivamo kako izgleda fantastična kuća za odmor oskarovke Natali Portman, za koju je izdvojila čak 6,5 miliona dolara. Smeštena je u prelepoj prirodi, na obroncima brda u blizini grada Santa Barbara i kalifornijske obale.

 

 

Vila je izgrađena od čelika, stakla i betona, sa prostorijama smeštenim na jednom nivou. Prijatan i neutralan dekor krasi unutrašnjost, dok velika trerasa, bazen i vrt upotpunjuju užitak u ovom impresivnom domu, koji je projetovao arhitekta Barton Myers.

 

 

Na 370 kvadratnih metara smeštene su četiri sobe, četiri kupatila i prostrana dnevna zona sa trpezarijom i kuhinjom, koja je otvorena ka terasi. Otvoren koncept kuće pružio je mogućnost organizovanja više zona za obedovanje i opuštanje.

 

 

Tokom hladnijih meseci, kojih i nema mnogo u Kaliforniji, moguće je spustiti masivna staklena vrata koja ne remete spektakularan pogled.

 

 

Soba za čitanje sa udobnim foteljama i sofom, neizostavan je deo doma jednog diplomca Univerziteta Harvard. Gotovo ceo zid prekrivaju otvorene police s knjigama.

 

 

Na levom i desnom kraju kuće smeštene su spavaće sobe, obe s pogledom na Pacifik. Velika klizna vrata otvaraju sobe direktno ka vrtu. Čak i manja soba deluje svetlo i prostrano uz prozor od poda do plafona.

 

 

Bitan deo kuće čini terasa sa zonama za relaksaciju i outdoor kuhinjom. Savršeno mesto za druženje sa slavnim komšijama poput Opre Vinfri i Elen Dedženeris.

 

 

Foto: Trulia