PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Napravite šarmantnu garažu s terasom (DETALJAN PLAN)

  • Objavljeno:
  • 30.4.2020

Vreme je za velike i lepe projekte i zato vam otkrivamo plan za višenamensku garažu koja pod istim krovom nudi i prijatan kutak za relaksaciju i druženje na otvorenom.

 

Izolacija nas je podsetila koliko su važni trenuci u prirodi i naučila da više cenimo lepo uređen prostor na svežem vazduhu. Ako je vaše dvorište vapi za renoviranje, znamo da je pred vama veliki zadatak. Uređenje dvorišta zahteva detaljno planiranje, zato je dobro na vreme prikupiti sve kreativne ideje i osmisliti plan.

 

Izazov je veći ako prostor koji uređujete nije veliki, a želite da ispuni više funkcija – na primer, da ponudi mesto za parkiranje, prostor za roštiljanje i trpezariju na otvorenom. Zato je ova multifunkcionalna garaža odlično rešenje, a pored toga što će ispuniti sve te zahteve, pri tom će pružiti neodoljiv šarm vašem dvorištu.

 

 

 

 

Dajemo vam dve varijante ove garaže – sa jednim ili dva parking mesta, dok je prostor koji je predviđen za trpezariju na otvorenom u obe varijante isti po površini.

 

1. GARAŽA ZA JEDAN AUTOMOBIL – OSNOVNI PODACI:

 

Korisna površina garaže: 17,30 M²

Visina garaže: 4,9 m

Kosina krova: 30°

 

 

 

2. GARAŽA ZA DVA AUTOMOBILA – OSNOVNI PODACI:

 

Korisna površina garaže: 31,4 m²

Visina garaže: 4,9 m

Kosina krova: 30°

 

 

 

Svakoga dana objavljujemo po jednu ideju kako da kvalitetno ispunite slobodno vreme. Ako ste propustili prethodne priče, obavezno pročitajte i tekstove:

Napravite začinski kutak u domu​

Unapredite produktivnost uz pomoć boja​

Iskoristite sjajne trikove za uređenje malog stana

Svi tekstovi