PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Moderna kuća sa kancelarijom: Idealno rešenje za savremenu porodicu (DETALJAN PLAN)

  • Objavljeno:
  • 13.6.2021

Otkrivamo vam predlog projekta moderne jednospratne porodične kuće, koju karakteriše nesvakidašnji atraktivni eksterijer, garaža sa kapacitetom do tri automobila, i kućna kancelarija.

 

Dva zabata, pomoćna mansarda, kontrastne obloge od letvi i dasaka i velika količina svetlosti – ovoj lepo osmišljenoj savremenoj kući daju neodoljivu privlačnost. Glavni ulazni portal sa prozorom iznad vrata omogućava da uđete u predsoblje sa direktnim pogledom i na zadnji deo kuće.

 

 

Kućna kancelarija je smeštena u prizemlju izvan predsoblja i pruža idealan prostor za rad, a sa velikim kupatilom pored, ova prostorija bi se mogla koristiti i kao komforna spavaća soba.

 

Kamin je brižno ušuškan u ćošku dnevne sobe, dok se deo za gledanje televizije nalazi na levoj strani prostorije. Klizna vrata vode do natkrivene verande koja pruža obiman prostor za nameštaj, pa može služiti i kao dnevna soba na otvorenom.

 

 

Kuhinja je otvorena ka dnevnoj sobi i trpezariji. Pripremni deo i ugradna ostava, kao i velika "ostrvska" radna površina – ostvaruju san svakom ljubitelju kulinarstva.

Glavna spavaća soba poseduje gabaritni ulazni garderober i kupatilo sa pet slavina, gde se ukućani u potpunosti mogu opustiti. Uz ovo, u prizemlju se nalazi i soba za pranje veša, neposredno do garaže.

 

 

Na spratu je smešten par spavaćih soba, koje dele zajedničko kupatilo, a postoji i treće kupatilo, koje ima svoju kadu i ulazni plakar, spojeno sa četvrtom spavaćom sobom. Vešernica je pozicionirana do sve tri prostorije.

 

Prostrani ambijent deci pruža mogućnost za igranje i nesmetan rad na domaćim zadacima, a ako ovo nije dovoljno - pomoćna soba iznad garaže obezbeđuje još prostora prema potrebi.

 

 

 

Garaža je standardna i u nju mogu stati dva vozila, ali postoji mogućnost da se proširi za kapacitet od još jednog automobila.  

 

 

OSNOVNI PODACI:

 

Širina x dužina kuće: 14,9 m x 20,87 m

Ukupna grejna površina kuće: 301,84 m2

Površina prvog sprata: 188,87 m2

Površina drugog sprata: 112,97 m2

Površina verande: 28,61 m2

Površina pomoćne prostorije: 23,96 m2

Površina i karakteristike garaže: 40 m2, kapacitet: 2-3 automobila, ulaz: frontalni i sa strane

Spavaće sobe: 4

Kupatilo: 3

 

 

NAJBOLJA REŠENJA ZA KUĆE: DETALJNI PLANOVI PORODIČNIH KUĆA 

 

Foto: Architectural Designs