PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Fascinantno zvezdano nebo za vaš dom

  • Objavljeno:
  • 30.12.2014

Praznici su vreme kada se svako trudi da u svoj dom unese dašak romantike, topline, prijatne porodične atmosfere. Mnogi tragaju za originalnim rešenjima, a ono koje dolazi iz kompanije Fransudio definitivno će privući i vašu pažnju.

 

Ova kompanija je poznata po proizvodnji elastičnih dekorativnih plafona, koji su postali pravi hit na tržištu, a odnedavno su zahvaljujući otvaranju predstavništva u Beogradu dostupni i svim kupcima i u Srbiji.

 

U pitanju je vrsta spuštenog plafona koji može da odgovori praktično na svaki vaš zahtev, vrši više funkcija u vašem domu, pa tako može da snizi previsoku tavanicu, sakrije instalacije koje su na njoj postavljene ili dekoriše prostor po vašoj želji. Ostavlja izuzetno lep i prijatan utisak u enterijeru i daje potpuno novu dimenziju vašem prostoru jer stvara efekat staklene površine u odabranom dizajnu i boji. 

 

Montaža se vrši za samo jedan dan, na raspolaganju je više od 200 boja i tekstura uz neograničene mogućnosti štampanja, a garancija od 10 godina najbolje svedoči o kvalitetu ovog inovativnog ruskog rešenja za dekoraciju enterijera. Posebno treba naglasiti jednostavnu tehniku postavljanja elastičnih plafona, čiji kvadratni metar može da izdrži težinu od čak 18 kilograma.

 

Ako planirate da transformišete svoj enterijer ili jednostavno tragate za originalnim rešenjima, pogledate sjajan video i biće vam jasno zašto se proizvodi kompanije Franstudio već sada svrstavaju u najinovativnije na domaćem tržištu.