PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Atraktivna prizemna kuća sa garažom (DETALJAN PLAN)

 • Objavljeno:
 • 13.12.2015

Ova prizemna kuća namenjena četvoročlanoj porodici rezultat je projekta koji s razlogom novi naziv "Dom po meri". 

 

Kuća se nalazi na pravougaonoj osnovi sa isturenim delom u kojem su smešteni dnevni boravak i kuhinja. Pogodna je za uske parcele, naročito za one sa ulazom sa juga. Uprkos tome što parcela ima nepovoljan raspored u odnosu na prirodno svetlo, enterijer je dobro osvetljen, zahvaljujući pažljivo osmišljenom rasporedu prozora na dnevnoj i spavaćim sobama.

 


   Funkcionalna prizemna kuća za četvoročlanu porodicu (DETALJAN PLAN)

 

   Predstavljamo vam detaljan plan prizemne kuće od 114 kvadratnih metara sa bazenom i                  prelepim vrtom. 

 


 

Eksterijer kuće čine savremeni materijali i rešenja, interesantno raspoređeni prozori, arkade i viševodni krov. Celina je kompletirana funkcionalnom unutrašnjosti kuće.

 

 

Kuhinja je povezana sa dnevnom sobom i trpezarijom iz koje se izlazi na terasu. Prijatna dnevna soba sa kaminom obiluje prirodnom svetlošću zahvaljujući velikom prozoru u uglu sobe i staklenim kliznim vratima koja vode u baštu.

 

U zadnjem delu nalaze se privatne prostorije: tri spavaće sobe, toalet i kupatilo. Iz ulaznog hodnika ulazi se u garažu koja je povezana sa kotlarnicom, dok iz hodnika stepenice vode na tavan koji se može adaptirati u životni prostor.

 

Ova energetski efikasna kuća ima kompaktan oblik i jednostavan dizajn, što je čini povoljnom za izgradnju i kasnije održavanje.

 

Spoljašnji zidovi izrađeni su od betonskih blokova, izolovani stiroporom i prekriveni tankim slojem maltera. Monolitna krovna ploča je izrađena od armiranog betona, a krov je pokriven keramičkim pločicama.

 

 

                                         

 

 

OSNOVNI PODACI:

 

Površina kuće: 158,97 m²

Visina kuće: 6,14 m

Minimalna širina parcele: 19,84 m

Površina krova: 234,8 m²

Kosina krova: 30 stepeni

 

               

 

PRIZEMLJE:

 

1. Predulaz: 3,38 m²

2. Kuhinja: 8,34 m²

3. Dnevni boravak sa trpezarijom: 29,19 m²

4. Hodnik: 9,22 m²

5. Hodnik: 6,19 m²

6. Soba: 10,53 m²

7. Soba: 10,88 m²

8. Soba: 12,53 m²

9. Garderober: 3,57 m²

10. Kupatilo: 6,67 m2

11. Toalet: 1,65 m2

12. Kotlarnica: 3,29 m2

13. Garaža: 18,88 m2

 

Fotelja GOSSIP – jedna od najzapaženijih dizajn kreacija u EvropiSada uz NOVOGODIŠNJI POPUST od 25%Biser...

Posted by Kuća stil on Sunday, 13 December 2015

 

Foto: MG Projekt

 • POVEZANI ČLANCI

 • photo

  Porodični biser u Novom Sadu

  Idealan spoj inovativnih ideja, kvalitetnih materijala i besprekorne izgradnje utkan je u projekat jedne od najatraktivnijih novih kuća u Novom Sadu, čiji je kvalitet prepoznat na takmičenju Xella Triumph i ovenčan nagradom za Najbolju porodičnu kuću u 2019. godini.

  Saznaj više

  photo

  Kako da očistite kuhinjske ormariće

  Različite površine zahtevaju različite načine čišćenja. Zato je potrebno da prilagodite sredstvo vrsti materijala od kojeg je napravljen kuhinjski nameštaj. Otkrivamo vam različite tehnike čišćenja kako bi vaši kuhinjski ormarići – bilo da su od drveta, farbani ili lamelirani, uvek bili u savršenom stanju.

  Saznaj više

  photo

  Staklena kuća u kojoj se ogleda priroda

  Moskovski arhitekta Alexander Nerovnya poznat je po atraktivnim projektima gde objekte minimalističkog stila smešta u netaknute predele, kreirajući harmonične spojeve između izgrađenog i prirode.

  Saznaj više

  PR

  Otkrivamo tajnu najvećih ušteda u grejanju

  Grejanje na struju, drvo ili gas? I večita dilema – šta je najisplativije? Ovo pitanje je prva i najčešća greška koju pravite prilikom razmišljanja o tome kako da troškove na računima za grejanje smanjite na minimum.

  Saznaj više

  photo

  Kuća u kojoj raste drveće

  Brišući jasne granice između eksterijera i enterijera, arhitekti firme Vo Trong Nghia projektovali su i izgradili originalnu porodičnu kuću u vijetnamskom gradu Ho Ši Min, čije su prostorije ispunjene brojnim vrstama biljaka.

  Saznaj više

  PR

  3 efikasna načina da unapredite porodične odnose uz pomoć uređenja enterijera

  Veća privatnost u domu je ključ boljih odnosa u porodici, pokazuje najnovije istraživanje o svakodnevnom životu kod kuće koje je sprovela kompanija IKEA. Stoga vam otkrivamo kako da kreirate prostor koji vam obezbeđuje više privatnosti za individualne i zajedničke aktivnosti u domu, a ujedno osnažuju i obogaćuju i vas i celu vašu porodicu.

  Saznaj više

  photo

  Porodična kuća koja spaja moderno i rustično (DETALJAN PLAN)

  Ako ste u potrazi za prostranim i modernim domom ili vikendicom u kojoj će cela porodica da uživa, pronašli ste je. Predstavljamo vam detaljan plan kuće koja spaja prelep dizajn, funkcionalnost i prijatan ambijent, i to sve pod istim krovom.

  Saznaj više

  PR

  Kako da kreirate stimulativan radni prostor u svom domu

  Što je veća privatnost u radnom okruženju, to su veće šanse za bolju produktivnost i uspeh u poslu, pokazuje najnovije istraživanje koje je sprovela kompanija IKEA. Stoga vam otkrivamo kako da kreirate funkcionalni radni prostor koji istovremeno obezbeđuje manje stresa, veći komfor i bolju koncentraciju, i to u vašem domu!

  Saznaj više

  photo

  Moderna planinska vikendica

  Atraktivna brvnara okružena šumama regionalnog parka Poisson Blanc u Kanadi je savršen primer kako male izmene u dizajnu mogu da transformišu klasičnu kuću sa spuštenim krovom u moderan i atraktivan objekat.

  Saznaj više

  photo

  PRE I POSLE: Moderna nadogradnja na staroj kući

  Pogledajte kako su arhitekti biroa Atelier van Wengerden pronašli način da staru i mračnu kuće preobraze u svetao i moderan dom i povežu ga sa dvorištem preko betonske nadstrešnice koja je ujedno pružila kući dramatičan i efektan izgled.

  Saznaj više