PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Obuka za postavljanje elastičnih plafona

  • Objavljeno:
  • 5.6.2015

 

Kompanija Franstudio raspisuje konkurs za učešće u radionici na temu "Elastični plafoni: karakteristike, merenja, montaža, instalacije, osvetljenje".

 

Termin obuke: jun 2015. godine.

 

Predstavništvo ruske kompanija "Franstudio" u Beogradu raspisuje konkurs za učešće u radionici na temu "Elastični plafoni: karakteristike, merenja, montaža, instalacije, osvetljenje".

 

Obuka se održava u Beogradu i traje tri dana, a prvi termin je tokom juna meseca.

 

Prvi dan biće posvećen predavanjima o karakteristikama materijala, pravilnom uzimanju veličina i vrstama profila (obični plafoni, plafoni sa više nivoa, sa otvorom za LED osvetljenje i drugi), zatim bojama i mogućnostima štampanja fotografija, kao i mogućnotima montaže, ugradnje reflektora, unutrašnjeg osvetljenja, efekata zvezdanog nema i svim pravilima u vezi sa ispravnim postavljanjem instalacija i montaže.

 

Drugi dan predviđen je za demonstraciju postavljanja samog plafona od strane majstora (prikaz postupka).

 

Treći dan biće posvećen samostalnom postavljanju plafona, montaži svih elemenata i instalacija od strane učenika.

Na kraju obuke svi učesnici dobijaju diplomu koja potvrđuje da su prošli kurs, a stiču i mogućnost da postanu ekskluzivni majtori za ugradnju elestičnih dekorativnih plafona u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

 

Prijavljivanje za obuku vrši se popunjavanjem prijavnog formulara koji možete preuzeti klikom na PRIJAVNI FORMULAR i slanjem na adresu newstyle-km@mail.ru.   

 

 

Link za preuzimanje: PRIJAVNI FORMULAR 

 

Više informacija o proizvodu na: Elastični dekorativni plafoni stigli u Srbiju

 

O razlikama između elastičnih i gipsanih plafona na: UPOREDNI TEST: Gipsani ili elastični plafoni

 

 

Izvor / Foto: Franstudio Srbija