PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Ram koji neguje biljke

  • Objavljeno:
  • 12.12.2018

Tanak i elegantan "GreenFrame" je multifunkcionalan komad nameštaja koji doprinosi čistijem vazduhu u enterijeru, lepšem i prijatnijem radnom ili životnom okruženju, kao i uspešnijem gajenju sobnih biljaka.

 

Pogodan za kuću kao i za kancelariju, "GreenFrame" predstavlja spoj pregrade za prostoriju, lampe, dekorativnog rama i neobične saksije u jednom komadu nameštaja, oplemenjenom biljkama.

 

 

"GreenFrame" je podni paravan i pregrada s ugrađenim diskretnim osvetljenjem koji omogućava biljkama da zauzmu istaknuto mesto u enterijeru i istovremeno ga oplemene.

 

 

Njegov višenamenski dizajn doprinosi čistijem vazduhu u enterijeru, lepšem i prijatnijem radnom okruženju, kao i uspešnijem gajenju sobnih biljaka.

 

 

Ram je pogodan za gajenje većine vrsta biljaka, od tropskih orhideja do pustinjskih kaktusa. Može da primi tri veće saksije, a različitim izborima biljaka drastično se utiče na celokupan izgled pregrade.

 

 

Ovaj dekorativni držač za saksije je odlično rešenje za enterijere u kojima nema dovoljno prirodne svetlosti, jer LED tehnologija koja je integrisana u ram pruža neophodnu svetlost za rast biljaka.

 

 

Minimalistički dizajn omogućava da se "GreenFrame" na savršen način uklopi u moderan kućni dekor, ali i u poslovne prostore. Ramovi se mogu pojedinačno opremiti i postaviti poput zelene oaze na sredini prostorije ili postaviti uz zid kao dekoracija. Takođe, mogu se nizati i pregrađivati veće prostorije.

 

 

Ram je izrađen od materijala koji se u potpunosti može reciklirati – od punog jasenovog drveta, CNC tehnologijom obrade materijala.

 

 

Kreativan i multifunkcionalan dizajn, koji potpisuje Johan Kauppi, nagrađen je značajnim priznanjima među kojima su German Design Award i nagrada Best of Year koju dodeljuje časopis Interior Design.