PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Premijera: JYSK predstavio novi baštenski nameštaj iz održivih izvora

  • Objavljeno:
  • 27.2.2023

Na Međunarodnom sajmu hotelsko-ugostiteljske opreme JYSK po prvi put predstavio baštenski nameštaj i najnovija održiva rešenja za sve koji imaju potrebu za opremanjem bašte i terase.

 

U okviru 18. po redu Međunarodnog sajma hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA koji se odvija paralelno sa Međunarodnim beogradskim sajmom turizma, od 23. do 26. februara, kompanija JYSK izložila je najnovija rešenja u održivom baštenskom nameštaju svojim B2B kupcima. Kompanija je krajem prošle godine otvorila Business-to-Business kancelariju u Srbiji, a ovo je prvi put da svoja održiva rešenja predstavlja svim klijentima koji imaju potrebu za opremanjem prostora. Svi proizvodi u okviru baštenskog nameštaja koje je JYSK predstavio inspirisani su Skandinavijom, održivim stilom života i prirodom, a pored toga, svi artikli iz ovog asortimana poseduju FSC™ sertifikat.

 

U širokoj paleti baštenskog nameštaja prepoznatljivog skandinavskog dizajna, kupci mogu da pronađu artikle za svačiju baštu, dvorište ili terasu.

 

 

Prema rečima Lane Barković, B2B menadžerke u JYSKu, kompanija je prepoznala potrebu B2B tržišta za brzim, kvalitetnim i održivim rešenjima.

 

"Cilj nam je da omogućimo stručnu podršku i pomoć u procesu kupovine, od početka do kraja, jer se radi o partnerskim odnosima koje razvijamo dugoročno. Naša velika prednost je što smo dostupni nacionalno, širom Srbije i spremni smo da odgovorimo na zahteve svakog B2B kupca našom pristupačnom ponudom", istakla je Barković.

 

 

Skandinavski dizajn i održivost

 

Kompanija JYSK spaja jedinstveni skandinavski dizajn inspirisan prirodom i jednostavnošću linija sa snažnim fokusom na održivost koja je integrisana u svaki segment poslovanja - od uticaja na suzbijanje klimatskih promena i upotrebe ekološki prihvatljivih sirovina do sistemske brige o zaposlenima i lokalnim zajednicama u kojima posluje.

 

Istraživanja pokazuju da je jedan od glavnih uzročnika globalnog zagrevanja krčenje šuma u ​​svetu, a procenjuje se da oko 20 odsto emisija gasova staklene bašte nastaje upravo zbog krčenja i spaljivanja šuma. JYSK je jedan od najvećih evropskih lanaca baštenskog nameštaja i upravo iz tog razloga, kompanija aktivno radi na borbi protiv neodržive i nelegalne seče i spaljivanja drveća. Kao kompanija koja se obavezuje na prodaju proizvoda napravljenih od ekološki prihvatljivih sirovina, do kraja 2024. godine, svi JYSKovi proizvodi i ambalaža napravljeni od drveta, kartona ili papira imaće FSC™ sertifikat (FSC™ N001715). FSC predstavlja međunarodnu neprofitnu organizaciju i sistem označavanja drveta i papira koji potiču iz održivih šuma ili drugih ekološki prihvatljivih izvora.

 

Fotografije: Morten Rehne