PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Geometrijski držači za saksije

  • Objavljeno:
  • 15.1.2015

Španska dizajnerka Klara del Portiljo kreirala je "Opot" - veoma jednostavne, ali efektne držače za saksije, koji će svaki vrt ili balkon učiniti atraktivnim. 

 

"Opot" držače karakterišu minimalistički dizajn i stroge geometrijske forme. Laki su za upotrebu i održavanje. Dovoljno je samo spojiti dve simetrične rupice na krajevima i spremni su za postavku. Međutim, ono što "Opot" čini jedinstvenim je inovativan, elastičan i veoma izdržljiv materijal od kog su izrađeni.

 

"Opot" držači mogu se koristiti i u enterijeru i u eksterijeru i predstavlju novi i jednostavan način dekoracije dvorišta, zidova i ograda, a u slobodnoj prodaji mogu se kupiti po ceni od 25-45 evra.

 

Ipak, za sve kreativce španska dizajnerka otkrila je plan izrade, a ukoliko razmišljate kako da osvežite svoj vrt "Opot" je idealno rešenje, koje možete upotpuniti kombinovanjem sa urbanim mini baštama ili cvetnim korpama od recikliranih materijala koje i sami možete napraviti.

 

U našoj foto-galeriji možete pogledati kako da napravite ove zanimljive držače za saksije španske dizajnerke Klare del Portiljo. 

 

 

Foto: Klara del Portiljo