PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

VELUX krovni prozori na jesenjoj akciji

  • Objavljeno:
  • 25.10.2020

Jeste li spremni za zimu? Iskoristite predstojeći period i pripremite svoje potkrovlje za hladnije dane. Ukoliko ste u nedoumici da li da ugradite prozor i dobijete više svetlosti ili zamenite stari prozor novim, pozovite 011/2057- 500 i zakažite besplatne konsultacije VELUX stručnjaka.

 

U želji da vas podrži u vašoj pripremi za zimu, VELUX je pripremio jesenju akciju koja je trajati do kraja oktobra meseca.

 

Uz kupljene određene proizvode, dobijate BDX set i spoljnu mrežicu GRATIS i to:

 

Svi kupci Standard krovnog prozora dobijaju opšivku sa termo i hidroizolacionim setom BDX, po ceni obične opšivke.

 

Svi kupci Standard Plus krovnog prozora i opšivke sa termo i hidroizolacionim setom BDX, dobijaju spoljnu mrežicu MHL gratis.

 

 

Verovatno ste već upoznati sa karakteristikama Standard serije, koja vam nudi najširu ponudu do sada, bilo da želite gornje ili donje upravljanje, drveni prozor ili prozor obložen poliuretanom. Ukoliko odaberete Standard prozor od prirodne borovine, sa bezbojnim lakom, očekujte svež vazduh i kada je prozor zatvoren. VELUX krovni prozori su testirani da izdrže vremenske uslove svih godišnjih doba, od kiše i oluje praćenih gradom u letnjem periodu, do snega i leda tokom zime. Krilo prozora se rotira za 180 stepeni, tako da omogućava bezbedno čišćenje spoljnog stakla iz unutrašnjosti prostorije. Prozori sadrže energetski optimizovano dvostruko staklo sa Uw 1,3, dodatnu dihtung gumu, kao i ThermoTechnology.

 

 

Kod prozora obloženog poliuretanom nema dodatnog održavanja, tako da je idealan za uklapanje sa svetlijim nameštajem, ili za kupatila i kuhinje. Gornje upravljanje ga čini jednostavnim za otvaranje i zatvaranje, čak i kada se ispod prozora nalazi nameštaj. Upravljanje je omogućeno i elegantnom ručkom na donjoj strani, a ovaj prozor je naše preporučeno rešenje kada je potrebno ugraditi prozor visoko, na primer zbog visokog parapetnog zida.

 

 

Termo i hidroizolacioni set BDX 2000, koji dobijate gratis uz Standard prozor, sadrži: termoizolacioni okvir, hidroizolacionu foliju i drenažni oluk. Ovaj set dodatno osigurava vodonepropusnu vezu između krovnog prozora i krovne konstrukcije i smanjuje gubitak toplote, eliminisanjem hladnih mostova oko prozora. Pogodan je za ugradnju na svim vrstama krovnih pokrivača i uz sve VELUX opšivke.

 

 

Standard Plus seriju preporučujemo vlasnicima stambenih prostora u potkrovlju, koji su spremni da investiraju u visoku energetsku efikasnost i komfor. Pod tim mislimo na efikasno trostruko staklo, koje će omogućiti očuvanje toplote u vašem domu. Izuzetno pristupačno trostruko staklo sa Uw 1,1, omogućava vam da zaštitite svoj dom bez kompromisa, po pitanju kvaliteta. Naš jedinstveni izolacioni sistem pretvara vaš prozor u dodatno moćan štit protiv vetra i hladnog vazduha, što vašem prozoru daje veći energetsku efikasnost. Trostruko staklo i dodatna dihtung guma obezbeđuju dodatnu zaštitu od spoljne buke, pružajući vam dodatni komfor u domu. Kod ovih prozora, takođe, možete birati između prozora od prirodnog borovog drveta i prozora obloženih poliuretanom, kao i prozora sa gornjim ili donjim upravljanjem. Svi prozori su unapred pripremljeni za jednostavno postavljanje VELUX roletni.

 

 

Uz kupljene Standard Plus proizvode dobijate na poklon spoljnu mrežicu, koju je lako ugraditi iz prostorije na spoljnu stranu prozora. One blokiraju značajnu količinu sunčevih zraka i sprečavaju pregrevanje prostorije. Toplota u vašem domu biće smanjena i do 76%, a spoljne mrežice će pomoći održavanju balansirane i prijatne temperature tokom celog dana.

 

 

Ovakva kombinacija proizvoda i poklona omogućiće bolju i efikasniju energetsku obezbeđenost vašeg doma.

 

Sve detalje o akciji možete pogledati na VELUX sajtu.

VELUX nudi garanciju 10 godina na svoje krovne prozore.

 

Za sva pitanja, možete zakazati besplatne konsultacije VELUX stručnjaka.

 

 

Foto: VELUX

Izvor: Promo