PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Velika VELUX prolećna akcija: Pretvorite mračna potkrovlja u prijatan životni prostor

  • Objavljeno:
  • 30.5.2019

Proleće je idealan period za mudre životne odluke. Zato već ovog proleća konačno recite zbogom mračnim i tamnin mestima u vašem domu i na njihovom mestu kreirajte miran i inspirativan kutak koji može postati savršen za uživanje, rad ili rekreaciju.

 

Dugo su tavani i potkrovlja bili mračna i tamna mesta koja su uglavnom služila za odlaganje nepotrebnih i isluženih stvari, pa se zato u njih retko zalazilo.

 

Međutim, ako imate potrebu za dodatnim prostorom i želite da mračni tavan svoje kuće transformišete u dodatni životni prostor, zbog proširenja porodice, ili potrebe da uredite miran kutak za bavljenje svojim hobijem, upravo potkrovlje bi moglo da bude idealno mesto za to.

 

Kada poželite da unesete svetlost u svoje potkrovlje i osetite blagodati dnevne svetlosti na svakodnevni život, možete da kontaktirate VELUX stručnjake koji će vas besplatno posetiti na celoj teritoriji Srbije i dati vam najbolji savet kada je u pitanju zamena strarih i dotrajalih krovnih prozora ili pak ugradnja novih stvarajući tako svetao život pod vašim krovom.

 

 

Velika VELUX prolećna akcija

 

Ako ste konačno doneli odluku da oplemenite svoj dom i obezbedite dodatan životni prostor, iskoristite i veliku VELUX prolećnu akciju koja vam omogućava da zamenite stare krovne prozore, adaptirajte stari tavan i jednostavno uživajte u dodatnom prostoru, i to uz specijalne pogodnosti tokom trajanja akcije.

 

Uz svaki kupljeni krovni prozor iz serije Standard, VELUX poklanja besplatan termo i hidroizolacioni set koji produžava garanciju na 10 godina. Ako se odlučite za krovni prozor iz serije Standard Plus sa trostrukim staklom, uz termo i hidroizolacioni set dobijate na poklon i VELUX parnu branu.

 

VELUX stručnjake možete pozvati na 011/20 57 500 za besplatnu posetu na celoj teritoriji Srbije, savet ili konsultaciju kada su krovni prozori u pitanju i biti potpuno sigurni da ćete dobiti najbolji savet i informaciju o najpovoljnijim mogućnostima kada su kupovina i ugradnja u pitanju.

 

 

Pustite prirodu da se vrati u vaš dom

 

Da li ste znali da sadašnja generacija provodi čak 90% svog vremena u zatvorenom prostoru, bez dovoljno dnevnog svetla ili svežeg vazduha, a negativne posledice takve prakse su alarmantne. Naučno je dokazano da vazduh unutar prostorija može biti čak pet puta zagađeniji od spoljašnjeg vazduha, da domovi puni vlage i buđi mogu da povećaju rizik od dobijanja astme za 40%, da se zbog nedostatka dnevne svetlosti osećamo bezvoljno i depresivno, kao i da dnevno svetlo može da poboljša sposobnost učenja vaše dece i produktivnost rada do 15%.

 

 

Stoga kompanija VELUX svima koji vode računa o svom zdravlju i uslovima života u svom domu nudi veliki broj praktičnih i korisnih saveta kako da unaprede svoje kuće i stanove, a samim tim i kvalitet svakodnevnog života. Zato i vi već danas potražite inspiraciju za spavaću sobu, dnevni boravak, dečiju sobu,  kuhinju i radnu sobu jer je krajnje vreme da pustite prirodu da se vrati u vaš dom.

 

Video koji sledi podsetiće vas na stvari koje u svakodnevnoj brzini zaboravljamo, na greške koje su postale sastavni deo naših života a koje pre ili kasnije skupo plaćamo, ali i na činjenicu da je krajnje vreme za mudre odluke i pozitivne promene u životima svakog od nas. Pogledajte!

 

 

Izvor: PROMO / Foto: VELUX