PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Trivago kancelarije – formula za poslovni uspeh

 • Objavljeno:
 • 29.8.2014

Kancelarije hotelskog pretraživača trivago.rs smeštene su u nemačkom gradu Dizeldorf, na obroncima reke Rajne. Kao inovativna internet kompanija “Trivago” se izdvojio u mnogo čemu, pa tako i u dizajnerski osmišljenim kancelarijama, gde dnevno boravi više od 50 različitih nacionalnosti.

 

Inspirativan ulaz u Trivago svet

 

Već na samom ulazu može se osetiti inspirativna atmosfera poslovnog prostora koji je dizajnirao "Raum Atelier studio" iz Dizeldorfa, pa dobro osmišljen prostor i kombinacija veselih boja inspirišu zaposlene u ovoj kompaniji već pri dolasku na posao svakog jutra.

 

 

Dnevna soba i prostor za druženje

 

Koncept radnog prostora u mnogim internet kompanijama redefiniše granice klasičnih kancelarijskih prostora i radnog vremena od osam do četiri. U “Trivagu” su tako osmislili svoje radne površine nešto drugačije, nudeći zaposlenima prostor gde će lako pronaći inspiraciju, opustiti se ili čak odigrati partiju bilijara ili stonog fudbala nakon napornog radnog dana.

 

 

Soba za jogu

 

Svaki kutak poslovnog prostora je tematski osmišljen, tako da ćete u “Trivagu” lako pronaći i sobu za jogu, kao motiv više za zaposlene da brinu o svom zdravlju i pronađu neophodni mir.

 

 

Džez soba

 

Za one koji trenutak mira i opuštanja najlakše pronalaze uz tonove džez muzike, tu je i muzička soba koja može biti i vrlo efikasan vid inspiracije. Osmišljena je u retro stilu kako bi što vernije dočarala zlatno vreme džeza.

 

 

Soba za sastanke

 

I soba za sastanke je neobičnog dizajna. Umesto uobičajenih “sivih” i bezličnih prostora, u “Trivagu” su se opredelili da i poslovne odluke i sastanke održavaju u prijatnoj atmosferi.

 

 

Kuhinja

 

Kompletan poslovni ambijent ove kompanije upotpunjuje i kuhinja u kojoj možete popiti vaš omiljeni čaj, kafu ili je iskoristiti tokom pauze za ručak.

 

 

Ako se zna da je “Trivago“ najveći hotelski pretraživač i izvor informacija o putovanjima na svetu, jasno je da su ovakvi kancelarijski prostori prava formula za poslovni uspeh. Tako na pretraživaču ove kompanije svakog meseca 45 miliona korisnika pronalazi svoj idealan hotel, vrši rezervacije po najmanjoj mogućoj ceni jer “Trivago” omogućava upoređivanje cena sa više od 150 sajtova za rezervaciju.

 

Foto: trivago.rs

 • POVEZANI ČLANCI

 •  

  PHOTO

  Najveća zelena fasada

  Kao odgovor na sve izraženije klimatske promene, u srcu nemačkog grada Dizeldorfa nikla je neobična građevina: preko 30.000 biljaka prekriva fasadu petospratnog poslovnog objekta Kö-Bogen II, koji je projektovala nemačka arhitektonska firma Ingenhoven Architects.

  Saznaj više

  photo

  Najveća zelena fasada u Evropi

  U srcu nemačkog grada Dizeldorfa nikla je neobična građevina: preko 30.000 biljaka prekriva fasadu petospratnog poslovnog objekta Kö-Bogen II, koji je projektovala nemačka arhitektonska firma Ingenhoven Architects.

  Saznaj više