PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Totalna dekoracija tapetama

  • Objavljeno:
  • 25.5.2016

"Studio Job" predstavio je svoju viziju enterijera dekorisanih unikatnom kolekcijom tapeta "Archives", koja je dobitnik međunarodne nagrade za dizajn Elle Decoration za 2015. godinu (EDIDA).

 


   Osvežite dnevnu sobu uz mini budžet: 10 ideja koje ćete obožavati

 

   Ovih 10 fantastičnih ideja za dnevnu sobu definitivno ćete obožavati jer ne zahtevaju mnogo              novca, a efikasno će osvežiti svaki enterijer.

 


 

Osnivači dizajnerskog studija" Studio Job", Job Smeets i Nynke Tynagel, pretražili su arhivu svojih dotadašnjih radova i iskoristili postojeće crteže, ikone i dezene da stvore kompoziciju slika na tapetama koja se proteže devet metara bez ponavljanja.

 

 

Impresivni dezeni kreirani su za holandsku kompaniju "NLXL" koja je poznata po proizvodnji tapeta na kojima se motivi ne ponavljaju. 

 

 

 

Kolekcija "Archives" se sastoji iz sedam dezena "Industry", "Labyrinth", "Perished", "Alt Deutsch", "L’Afrique", "Withered Flowers", koji mogu biti monohromni ili u bojama.

 

 

"Čist beo zid iza slike je ideja rođena u modernizmu. U 17. i 18. veku nije bilo neobično da se umetnost predstavlja na oslikanim tapetama od svile. Da kažem to drugačije: sa ovim tapetama više vam slike nisu potrebne. U tom smislu, gledano po kvadratnom metru, ovo je umetnost za male novce", rekao je Smeets.

 

 

Foto: usa.nlxl.com