PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

TOP PONUDA: Novi porodični stanovi na Banjici od 43 do 79+m² (DETALJAN PLAN)

  • Objavljeno:
  • 2.3.2016

Stambeni kompleks "Paunov breg" savršeno se uklapa u prirodno okruženje jedne od najlepših banjičkih lokacija, ostavljajući pri tom utisak elegancije već na prvi pogled zahvaljujući modernom dizajnu i prirodnim materijalima vrhunskog kvaliteta. Izuzetna predanost "CPI Grupe" kao investitora ogleda se u primeni kvaliteta izgradnje u skladu sa standardima EU, ali i komforu na koji je investitor obratio posebnu pažnju.

 

O tome najbolje svedoči organizacija stanova različitih struktura i površina, od jednosobnih do četvorosobnih, koji su raspoređeni na ukupno sedam spratova ovog stambenog kompleksa koji je opremljen i sa dva lifta. Tako već u 35 m² postoji odvojen spavaći prostor, dok su u 59 m² smeštene dve spavaće sobe sa komfornom dnevnom zonom. Racionalnom organizacijom u kojoj je svaki kvadratni metar maksimalno iskorišćen štedi se novac kupcima i ujedno obezbeđuje maksimalano funkcionalan dom.

 

Predstavljamo vam samo deo bodate ponude atraktivnih dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova u stambenom kompleksu "Paunov breg".

 

 

Funkcionalni i topli dvosobani stanovi  [od 40 do 45m²]

 

Maksimalno racionalna organizacija ovog dvosobnog stana omogućava da već u 43m² na raspolaganju imate komfornu dnevnu zonu, ali i dovoljno mesta za veći krevet u spavaćoj sobi ili čak dva kreveta ukoliko je planirate kao dečiju. I ne samo to, u stanu se nalazi i ugradni plakar velikog kapaciteta, tako da ni odlaganje stvari neće predstavljati veći problem.

 

U ulaznom delu postoji dovoljno mesta za odlaganje svih potrebnih sitnica i predmeta, kako ne biste opterećivali centralne prostorije u stanu. Prostran i širok dnevni boravak obezbediće svakodnevnu udobnost i odmor posle napornog dana, a spavaća soba  organizovana je tako da njenom celom dužinom možete postaviti ugradni plakar i tako rešiti problem sa "viškom stvari".

 

Hrastov parket u stanu, uvozna italijanska zidna i podna keramika, ali i spoljašnji zidovi od klima blokova obloženi tvrdom vunom sa završnim silikatnim malterom donose osećaj topline ovom domu i čine ga odličnim izborom za svaku porodicu. 

 

 

Istražite sve useljive ili dvosobne stanove u izgradnji na: DVOSOBNI STANOVI PAUNOV BREG

 

Moderni trosobni stanovi vrhunske organizacije [od 59 do 65m²]

 

U idelanih 59 m² smeštene su dve spavaće sobe i prostran dnevni boravak. Kuhinjski deo je preko trpezarije povezan sa dnevnom zonom, dok je noćna zona izolovana celina u ovom stanu.

 

Svi zidovi mokrih čvorova i kuhinje su od čvrstog mateirjala, bele završne boje. Parket je hrastov u celom stanu, a keramika italijanska. Savršena izolacija stana postignuta je zahvaljujući petokomornim PVC profilima sa niskoemisionim staklom uz klima blok i tvrdu vunu zidova.

 

 

Još jedan primer vrhunske organizacije predstavlja dvostrano orijentisan trosoban stan sa dve spavaće sobe i prostranim dnevnim boravkom iz kojeg se pruža se savršen pogled na Banjicu. Kuhinjski deo ovog stana je preko trpezarije povezan sa dnevnom zonom, dok je noćna zona, kao i u prethodnom stanu izolovana celina. Vrhunski materijali u enterijeru i odlična izolacija spolja, identični kao i u prethodnom primeru, još jedan su dokaz da je investitor vodio računa o svakom bitnom detalju kako bi kvalitet života budućih stanara podigao na što viši nivo.  

 

 

Istražite sve useljive ili trosobne stanove u izgradnji na: TROSOBNI STANOVI PAUNOV BREG

 

Četvorosobni stanovi za sve potrebe [od 79m²]

 

Funkcionalan četvorosoban stan od svega 79m²  nudi rešenje za celu porodicu. Čak tri spavaće sobe, pažljivo projektovane kako bi zadovoljile sve potrebe cele porodice, kao i komforni dnevni boravak sa pogledom na Banjicu, pružaju potpuni ugođaj budućim stanarima.

 

 

Istražite sve četvorosobne stanove u izgradnji na: ČETVOROSOBNI STANOVI PAUNOV BREG

 

SPECIJALNE POGODNOSTI

 

Da bi dodatno izašla u susret potrebama savremene porodice i prilagodila se stanju na tržištu, "CPI Grupa" nudi i različite mogućnosti za kupovinu stanova, a jedinstvena je po tome što za kreditne kupce snosi sve troškove obrade stambenog kredita i odobrava pozajmicu u visini od 10% svim kupcima kojima je to potrebno kako bi obezbedili učešće za stambeni kredit. Istovremeno, "Societe General Banka" kao partner na projektu kupcima stanova u "Paunovom bregu" ekskluzivno nudi i niz drugih pogodnosti u okviru kreditnih paketa.

 

Dodatne pogodnosti:

 

 Besplatna obrada kredita

 Fiksna kamata samo 3.15%

 Vojni subvencionisani krediti

 

Pravi je trenutak da rezervišete svoj stan na vreme i skućite se na novoj porodičnoj adresi.

 

Kompletna ponuda stanova dostupna je na: STANOVI PAUNOV BREG

 

Više informacija na nekretnine-paunovbreg.rs i telefone +381 11 24 16 658 i +381 63 303 787.

 

Foto: Paunov breg