PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Sve o kupatilu: Kako najbolje urediti malo ili veliko kupatilo

  • Objavljeno:
  • 23.6.2015

Elegantno, romantično, barokno, boemsko, minimalističko, otvoreno, konceptualno – kupatilo može biti uređeno po ukusu svakog korisnika. Ono je važan segment apsolutno svakog doma, a u 2015. godini njegova estetska uloga prevazišla je njegovu osnovnu funkciju.

 

Uređenje i dekoracija kupatila ne mogu se izbeći, a u svakom domu ono može postati pravi mali raj za odmor i relaksaciju. Velike promene se mogu ostvariti i bez radikalnih renoviranja, a tada se najveći efekat postiže bojama i materijalima. Svi koji se odluče na krupnije promene, mogu se poigrati zidnim i podnim oblogama, kao i ugradnim elementima koji sada imaju dodatne pametne funkcije.

 

U junskom broju časopisa "Kuća stil" otkrivamo kako da iskoristite transparentni zid u kupatilu, kako da stvorite igru svetlosti u malom prostoru, ali i kako da iskoristite teksture, šare, ali i mozaik pločice na impresivan način.

 

 

U istom broju vas očekuje i sjajan vodič sa 15 ideja za stilizovanje kupatila, od idealnog osvetljenja, upotrebe boja, preko trendi ploćica i prirodnih elemenata, pa sve do pravila za korišćenje staklenih površina.

 

I još mnogo toga u junskom broju časopisa "Kuće stil". Potražite svoj primerak! 

 

 

Foto: Kuća stil